Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Funicamp obre les portes amb una oferta de turisme actiu

El giny ha obert les seves portes un any més amb la voluntat d'aproximar les activitats de tots els seus punts del recorregut
El Funicamp obre les portes amb una oferta de turisme actiu.

El Funicamp ha obert les seves portes, aquest dissabte, amb la voluntat de donar un servei turístic i aproximar les activitats de tots els seus punts del recorregut.  L’acte ha comptat amb la presència del conseller de Turisme, Xavier Fernàndez, que ha explicat les novetats d'aquest any. Tal com ha indicat, la reducció de preus, així com la tarifa de 10 euros per pujar i baixar o de 5 només d'anada és un dels incentius per tal que ciclistes i excursionistes gaudeixin de l'oferta que posa a disposició el Funicamp.

A més, el giny permet accedir a l’estació intermèdia per poder gaudir de la vall dels Cortals. En aquest espai es poden realitzar diverses activitats esportives com l’escalada gràcies al rocòdrom exterior de la zona, les vies ferrades i les rutes de senderisme que tenen el punt de sortida als Cortals.

Als 2.502 metres d’altitud del punt d’arribada del Funicamp es pot gaudir de les rutes a peu, d’excursions 4x4 amb guia, així com de la pràctica de la pesca. Els visitants podran descobrir els paisatges de muntanya, i realitzar un recorregut per la natura, la cultura i la història de la zona. En aquest sentit, l’Orri del Cubil ofereix una proposta única gràcies a la descoberta de l’activitat ramadera de la mà d’un pastor.

Els turistes, a més, poden gaudir d’una proposta de restauració ampliada amb ofertes tant a Pessons com al punt de sortida i d’arribada del Funicamp.