Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival de Titelles d'aquest cap de setmana es manté amb capacitat limitada al 30% de les localitats

Quatre espectacles adreçats al públic infantil tant a Encamp com al Pas de la Casa
Festival de Titelles Encamp i el Pas de la Casa 2020.
Festival de Titelles Encamp i el Pas de la Casa 2020

Dijous 15 d'octubre de 2020.- El Festival de Titelles, d'Encamp i el Pas de la Casa d'aquest cap de setmana vinent, es mantindrà amb capacitat limitada al 30% de les localitats dels espais on es duran a terme els espectables.

El tret de sortida el donaran, dissabte 17 d'octubre a les cinc de la tarda, els espectacles "Klé" de Teia Moner, que es farà a la sala de festes del Complex d'Encamp i "On vas, Moby Dick?" del Centre de Titelles de Lleida, a la sala de festes del Pas de la Casa. Diumenge 18 d'octubre, també a les cinc de la tarda, les famílies podran gaudir dels espectacles "El Monstre de Colors" de la companyia Tutatis - Teatro imaginario a Encamp i, a la mateixa hora al Pas de la Casa, "Klé" de Teia Moner.

Les localitats estaran separades per unitats familiars, ja que la venda de les entrades s'ha fet seguint aquest criteri i mantenint la distància de seguretat entre cada grup. L'ús de la mascareta és obligatori en tot moment a dins de les sales tal i com marca la normativa vigent i el protocol específic que s'ha aprovat per part del Ministeri de Salut per aquests espectacles en concret.

El festival de titelles és un clàssic de la tardor encampadana i enguany ha hagut d'adaptar-se per les circumstàncies sanitàries, no hi hauran els tallers i les actuacions s'han reduït a quatre. El preu de l'entrada és de 5 euros pels adults i gratuït pels infants. Les entrades es poden comprar anticipadament a La Valireta, encara demà divendres i una hora abans de l'espectacle a la pròpia taquilla.

Els espectacles que s'han programat durant el cap de setmana del 17 i 18 d'octubre son els següents:

Klé –de Teia Moner

Aquest espectacle permet endinsar-nos en el mon de l'artista suís Paul Klee. Segons Klee, un dibuix és una línia que surt a passejar. Quina manera més meravellosa d‘entrar en el seu imaginari i caminar amb ell. La dansa, la màgia, la manipulació d’objectes, les titelles, la llengua de signes i el teatre negre ens permetran explorar la seva obra i descobrir el pintor Klee, el músic, el titellaire, l’escultor, el filòsof i el mestre de la Bauhaus.

On vas, Moby Dick - Adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville, escenificat per a públic familiar, on les titelles de taula, la projecció d’animacions i les cançons ens endinsaran en la història d’una gran balena blanca, Moby Dick. A en Tim li agrada molt veure el mar, per això, sempre que pot, visita la seva àvia al seu poble de pescadors. Allí coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li explicarà la història de la Moby Dick. Tot jugant i fent volar la imaginació, en Tim i la Kalin reviuran les aventures de la gran balena blanca per alliberar-se dels arpons del capità Ahab i seguir nedant lliure pels 7 mars.

El monstre de colors - El color groc vol dir que estàs content. El blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por... El verd... quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre. Adaptació teatral de l’obra infantil d’Anna Llenas, amb més de 300.000 exemplars venuts i traduïda a 16 idiomes.