Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El departament de Cultura d’Encamp ofereix una nova activitat de manualitats per a infants i joves

L’activitat s’allargarà de gener a juny
El departament de Cultura d’Encamp ofereix una nova activitat de manualitats per a infants i joves.

El departament de Cultura del Comú d’Encamp oferirà, a partir d’aquesta setmana, l’activitat cultural “Manualitats” adreçada a infants i joves entre els 6 i els 17 anys, i que s’allargarà fins al 16 de juny.

En aquest curs, dirigit per Mª Carme Casado, els alumnes realitzaran diferents projectes amb una durada d’unes quatre setmanes cadascun, on es realitzaran treballs com un quadre amb botons, fruites de llana, mussols de feltre, pintura sobre pedres, testos divertits o bosses de sabates.

Les classes es realitzaran a l’aula de manualitats de l’edifici de la Valireta els dilluns i dimecres de 17.30 a 18.30 h per als grups d’infants de 6 a 10 anys, i els dimarts de 17.30 a 19 h per als joves d’11 a 17 anys.

Les persones interessades en aquest curs han de formalitzar la inscripció al departament de Cultura, al mateix edifici de la Valireta. Pel que fa al preu de l’activitat serà de 18 euros al mes, amb un 50% de descompte per Setmana Santa i al mes de juny. A més, s’haurà de realitzar el pagament d’una matrícula per curs de 20 euros.