Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cor Rock d’Encamp actuarà aquest dissabte amb la mirada posada a Estrasburg

El preu de l’entrada és de 10 euros i es pot adquirir de forma anticipada a l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp i a La Valireta.
El Cor Rock d’Encamp actuarà aquest dissabte amb la mirada posada a Estrasburg.

El pròxim 2 de juny a les 21 hores, la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp obrirà les seves portes per acollir, per tercer any consecutiu, el concert que realitzarà el Cor Rock d'Encamp amb la banda de rock Black Thursday.

L'objectiu d'aquest concert és recaptar diners per realitzar un viatge, del 3 al 6 de juny, al Consell d'Europa a Estrasburg, amb motiu del projecte d'aplicació de les competències per a una cultura democràtica en l'àmbit escolar que s'ha treballat a l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp i en el que participa el Cor de Rock d'Encamp. Durant el viatge, el cor encampadà realitzarà diferents actuacions, com al Consell d'Europa, al Tribunal Europeu dels Drets de l'Home i a l’església St. Pierre Le Jeune, on interpretaran versions de temes pop-rock, així com alguna cançó de contingut solidari.

El preu de l'entrada serà de 10 euros i es poden adquirir de forma anticipada a l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp i a La Valireta. Es demana de pagar en metàl·lic.