Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cor de Rock d’Encamp i Música per Viure elaboren un videoclip amb finalitats pedagògiques

El treball es veurà per primera vegada en el decurs del Concert de Nadal que el cor protagonitzarà aquest vespre, a 2/4 de 10, a l’acco d’Ordino
El Cor de Rock d’Encamp i Música per Viure elaboren un videoclip amb finalitats pedagògiques.

El Cor de Rock d'Encamp de l'Escola Andorrana en col·laboració amb l'associació Música per viure - Judit Ribas ha realitzat un videoclip subvencionat per la SDADV (Societat de Drets d'autor i drets veïns d'Andorra).

Aquest projecte audiovisual pretén il·lustrar com a través de la música es pot aspirar a fer del Món un lloc millor. La cançó triada és la de Man in the mirror del Michael Jackson, ja que representa perfectament la tasca educativa que s'està fent a Encamp i Managua. La música, a més de ser una eina de creixement personal, també és un element clau en la cohesió social.

Actualment el Cor de Rock d'Encamp compta amb 65 alumnes de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp de diferents orígens i nacionalitats que responen a realitats culturals i socials diverses. Aquest fet és bàsicament el reflex de la societat andorrana present en el sistema educatiu del nostre país. A través del cant coral, s'ofereix als adolescents un mitjà per al desenvolupament de la persona en valors com l'amistat, la solidaritat i el voluntariat. A més, la finalitat del cor es manté Fidel a la creença original dels seus directors Jordi Porta i Gil Blasi que la música ajuda els estudiants a millorar el rendiment acadèmic, la motivació escolar i la confiança en un mateix.

L'associació Música per viure - Judit Ribas té com a missió millorar les vides dels nens i joves de Centreamèrica i el Carib a través de la pràctica musical. Aquest projecte musical es desenvolupa al barri René Cisneros de Managua (Nicaragua) atenen a més de 100 nens i a les seves famílies i donant-los-hi l'oportunitat d'aprendre música i al mateix temps potenciar les seves capacitats, aprendre valors humans positius i adquirir eines per al seu desenvolupament emocional. http://www.asociacionmusicaparavivir.