Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conjunt Andchor actuarà aquest diumenge al Pas de la Casa

El concert és gratuït i està adreçat a tots els públics
El conjunt Andchor actuarà aquest diumenge al Pas de la Casa.

L’església de Sant Pere del Pas de la Casa serà l’escenari, el pròxim diumenge 18 de març a les 20.15 h, de l’actuació del conjunt Andchor, un grup de deu joves, d’entre els 15 i els 17 anys, membres del Cor dels petits Cantors d’Andorra que interpretaran una dotzena de cançons sota la direcció de Catherine Metayer.

Andchor oferirà un concert d’una hora de durada on els assistents podran escoltar un repertori que va des del clàssic fins a la varietat amb una coreografia juvenil i dinàmica. Entre els temes escollits podem trobar ‘I belive’ de Drake, ‘Summertime’ de Gerschwin, ‘Benedictus’ de Robat Arwin, ‘I could have danced all night’ de Frederick Loewe, ‘Baby it’s cold outside’ de Glee, ‘Christus’ de Medelssohn, ‘Alleluia’ de Cohen, ‘Stride la Vampa’ de Verdi, ‘Bohemian rhapsody’ de Pentatonix, ‘Voi che sapete’ i ‘Aria noces de Figaro’ de Mozart, ‘Imagine’ de Lennon i ‘Le septimo’ de Lehar.

El conjunt

Andchor és un grup de joves adolescents que s’han format des dels 10 anys al Cor dels Petits Cantors d’Andorra. La finalitat de la creació d’aquest conjunt és desenvolupar i fer valdre les veus dels tenors, barítons i baixos, que tot i no estar en la seva maduresa, són sorprenents per la seva qualitat, els seus registres i els seus colors.

A més, forma part del grup la veu femenina mezzosoprano que és rellevant per la seva bellesa, frescor i tècnica.