Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú vol consolidar Encamp i el Pas de la Casa com a centre turístic esportiu

La selecció espanyola femenina d'handbol ha estat entrenant a Encamp i el Pas de la Casa per competir als Jocs Olímpics de Rio.
El Comú vol consolidar Encamp i el Pas de la Casa com a centre turístic esportiu.

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres; el president de la Real Federació Espanyola d'Handbol, Francisco Blázquez; i el president de la Federació Andorrana d'Handbol, Gerard Pifarré, han assistit aquesta tarda al penúltim entrenament de la selecció espanyola femenina d'handbol en la seva estada a Encamp i el Pas de la Casa.

Les noies de Jorge Dueñas van arribar al Principat el passat dilluns 27 de juny i aquest dijous clouran l'estada esportiva a la parròquia. L'equip s'ha estat preparant al centre esportiu del Pas de la Casa i a la zona esportiva de Prada de Moles d'Encamp per competir als Jocs Olímpics de Rio que es disputaran durant el mes d'agost a la ciutat brasilera.

El president de la Real Federació Espanyola d'Handbol, Francisco Blázquez, ha anunciat aquest dimecres en roda de premsa que l'estada ha estat excepcional, ja que les instal·lacions són ideal i, a més, "tot són facilitats" ha afegit Blázquez. De la seva banda, el cònsol major encampadà, Jordi Torres, ha agraït la voluntat que els equips forans posin els ulls amb Encamp i decideixin fer l'estada esportiva al Principat. A més, Torres ha reiterat que des del Comú volen apostar per potenciar les estades esportives i consolidar-se en el turisme esportiu al Principat.

En aquest sentit, Torres ha recordat que durant l'estiu altres equips d'elit i seleccions visitaran la parròquia per fer estades esportives i ha afegit que també tindran lloc cites esportives com poden ser la celebració dels campus de futbol organitzats pel Club de Futbol d'Encamp, els campus de Rugbi, de bàsquet, o la celebració al Pas de la Casa d'estades de clubs de natació d'alt nivell competitiu o la preparació d'uns camps de waterpolo.

El president de la Federació Andorrana d'Handbol, Gerard Pifarré, ha agraït que la Federació Espanyola hagi escollit Andorra com a destinació per preparar els Jocs Olímpics de Rio.