Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú i els Taurons d’Encamp treballen per acollir un campus de waterpolo d'alt rendiment al Pas de la Casa

El progrés de les estades esportives s'evidencia amb l’evolució del WP Camp, que es va iniciar amb 25 inscrits i en aquesta edició té 110 participants
El Comú i els Taurons d’Encamp treballen per acollir un campus de waterpolo d'alt rendiment al Pas de la Casa.

Les instal·lacions esportives del Pas de la Casa podrien acollir un campus de waterpolo d’alt rendiment la temporada vinent. Així ho ha explicat el president del Club Waterpolo Taurons Encamp, Xavier Cerro, que ha valorat positivament el creixement que aquesta disciplina viu a Encamp. "Aquesta és una de les piscines de més alçada d'Europa, i això resulta molt atractiu per als esportistes", ha explicat Cerro.

D’altra banda, el cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, ha indicat que les estades esportives cada any es consoliden més a la parròquia tal com demostren iniciatives com WP Camp. Torres ha valorat positivament que els organitzadors hagin decidit revalidar la confiança en la parròquia per tercer any consecutiu. Un exemple d’aquest progrés és l’evolució del WP Camp, que es va iniciar amb 25 inscrits i en aquesta edició té 110 participants.

Tal com ha explicat el director del WP Camp, Dani Pajuelo, s'ha mostrat molt satisfet que aquest any entre el campus de Setmana Santa i el d'estiu se n'han sumat 150. Per la seva banda, el jugador internacional Xavier Garcia, que ha participat a l’WP Camp amb una classe magistral, ha donat suport a la idea que s'organitzin més campus de waterpolo.