Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d’Encamp serà present a la 1a Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut

A banda de l’estand informatiu també s’han organitzat uns ‘workouts’ per promocionar l’Spartan Race Encamp
El Comú d’Encamp serà present a la 1a Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut.

El dissabte i diumenge 6 i 7 de maig, Vivand i travesseres acolliran la 1ª Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut on hi seran present els comuns i presentaran les activitats per a la primavera i l’estiu del 2017.

A la plaça Coprínceps s’hi ubicarà un espai d’exposició i hi seran presents representants de Turisme i Esports del Comú d’Encamp. El dissabte de les 10 del matí a les 21 hores i el diumenge de les 10 a les 16 hores podreu adreçar-vos per conèixer el conjunt d’activitats que s’han preparat a la parròquia. A més, per a l’ocasió s’han organitzat dos ‘workouts’ d’Spartan Race al passeig de l’Arnaldeta. L’activitat anirà a càrrec de l’instructor, Toni Marcos, i es farà el dissabte 6 de maig de les 18 a les 18.45 hores i el diumenge de les 12 a les 12.45 hores. Els participants hauran de venir equipats amb roba esportiva, una tovallola gran i aigua per hidratar-se. Els tallers consistiran en fer un entrenament Spartan i així els usuaris podran descobrir en què consisteix aquesta prova d’obstacles tan dura, que enguany celebra el Campionat d'Europa a Encamp.

 

1ª Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut

TAMIS, que compta amb la col·laboració d’Andorra Turisme, neix per donar resposta a l’augment d’excursionistes i es marca com a objectiu dinamitzar el turisme de natura i esportiu. L’esdeveniment, amb una periodicitat anual, pren com a nucli l’oferta de totes les corporacions, camps de neu i empreses vinculades amb activitats d’oci i temps lliure del país. Es tracta d’una exposició dirigida tant a empreses i professionals del sector com al turisme de proximitat.