Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d’Encamp rep la delegació de la ciutat agermanada de Rouillac en motiu de la seva participació a l'Enfira’t

· La cònsol major, Laura Mas, el cònsol menor, Jean Michel Rascagnères, i el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, han donat la benvinguda als visitants i han destacat els 55 anys de “bones relacions”. · L’associació Evi-danse de Rouillac oferirà una exhibició de dansa contemporània dissabte 20 de maig, a les 16 h, a la plaça de Sant Miquel.
El Comú d’Encamp rep la delegació de la ciutat agermanada de Rouillac en motiu de la seva participació a l'Enfira’t .

Encamp, 19 de maig de 2023.- El Comú d’Encamp ha rebut aquest matí a la delegació procedent de la ciutat agermanada de Rouillac, que visitarà la parròquia durant tot el cap de setmana amb motiu de la segona edició de l’Enfira’t. A més, la delegació provinent de la regió francesa de Poitou-Charentes, ha vingut acompanyada de l’associació Evi-danse, que participarà en la fira multisectorial fent una exhibició de dansa contemporània, el dissabte 20 de maig, a les 16 h, a la plaça de Sant Miquel.

La cònsol major, Laura Mas, el cònsol menor, Jean Michel Rascagnères, i el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, han donat la benvinguda als membres de la delegació que han estat acompanyats d’encampadans i encampadanes que en el seu dia varen impulsar els diferents agermanaments.

Laura Mas els ha agraït la visita i ha recordat que l’agermanament amb Rouillac “és el més antic” dels tres que té la parròquia (també està agermanada amb Mojàcar i l’Alguer). L’agermanament amb Rouillac va tenir els primers contactes l’any 1968 i, des de llavors, ambdós territoris han tingut sempre “molt bones relacions”.

D’altra banda, el conseller Nino Marot els ha explicat les diferents activitats que faran durant el cap de setmana, entre elles, “gaudir de les propostes de l’Enfira’t i conèixer llocs emblemàtics de la parròquia. Els agermanats faran una caminada per Les Pardines i visitaran el museu etnogràfic Casa Cristo i l’antic Hotel Rosaleda, actual ministeri de Cultura, entre altres activitats.


55 anys d’agermanament

Per celebrar els 55 anys d’agermanament, la delegació de Rouillac ha fet entrega al comú d’una obra pictòrica feta per l’artista Marie Laurence Vidal. A més, la copresidenta de l’associació de Rouillac encarregada de l’agermanament, Mélina Massé, i el tresorer, Jean Pierre Vidal, han dirigit unes paraules de gratitud vers “la gran acollida que sempre els ha prestat el comú d’Encamp” i han convidat a les autoritats comunals “a celebrar els 60 anys d’agermanament fent-nos una visita a Rouillac".

L’acte de benvinguda ha finalitzat amb una foto de tots els assistents i l’entrega d’un obsequi de benvinguda per part del comú d’Encamp.