Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp rebrà 3.500 euros al mes per la cessió del tanatori

El Govern s’ha compromès a buscar solucions per ampliar l’oferta d’aparcament al voltant de la zona
Encamp rebrà 3.500 euros al mes per la cessió  del tanatori.

La sessió de consell de Comú ha aprovat per unanimitat, aquest dilluns, el conveni de cessió de les sales de vetlla del tanatori de la parròquia al SAAS durant un any amb un pagament de 3.500 euros mensuals.

Tal com ha explicat el cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, el Govern s’ha compromès a buscar solucions per ampliar l’oferta d’aparcament al voltant de la zona per assegurar la bona marxa de la instal·lació. Mas ha explicat que el conveni s’estendrà fins que es finalitzin els treballs de millora del tanatori nacional localitzat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Per aquest motiu, el pacte es podria arribar a prorrogar en cas d’acord entre les dues parts. El cònsol major també ha explicat que disposa del compromís del SAAS que el tanatori podrà donar el mateix servei que es donava des de l’hospital i, en aquest sentit, s’ha mostrat convençut de la poca incidència entre els ciutadans encampadans.

Els consellers de l’oposició s’han mostrat favorables a la proposta tot i expressar les seves preocupacions entorn a la voluntat que els ciutadans encampadans tinguin prioritat a l’hora d’utilitzar la instal·lació. En aquest sentit, el cònsol ha indicat que no s'ha establert una prioritat expressa per a ningú, però ha reiterat la garantia del SAAS en relació a la capacitat de resposta de la instal·lació.