Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d’Encamp presenta les activitats esportives 2016-2017

Les inscripcions ja estan obertes, s’han de formalitzar al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i al Centre Esportiu del Pas de la Casa.
El Comú d’Encamp presenta les activitats esportives 2016-2017.

El Comú d’Encamp ha obert aquest dilluns les inscripcions per participar a les activitats esportives 2016-2017. El departament de Joventut i Esports presenta 43 activitats pensades per a tots els públics. A Encamp es faran 19 activitats infantils, 14 per a adults, i dos per a la gent gran i al Pas de la Casa s'impartiran 9 activitats per a joves i infants. El conseller de Turisme, Esports i Joventut, Xavier Fernàndez, ha destacat que enguany esperen superar les 1.500 inscripcions, ja que es presenten novetats, i a més, des del Comú s'ha potenciat les instal·lacions esportives de la parròquia, com Prada de Moles.

Enguany es presenten algunes novetats entre el ventall d’activitats. Així, a Encamp s’afegeix la defensa personal Budo Taijutsu, l’handbol i el vòlei, i al Pas de la Casa, el tennis taula i el ioga infantil. D’altra banda, s’ha consolidat l’escola esportiva de rugbi tant a Encamp com al Pas de la Casa. Tot i així, com cada any, es presenta una oferta ben àmplia per a tots els gustos i edats. L’oferta es completa amb cursos d’arts marcials, activitats aquàtiques, esports col·lectius, esports de raqueta o activitats gimnàstiques i altres esports, com el tir amb arc.

El curs es desenvoluparà del 19 de setembre al 16 de juny per als infants i els joves. El preu de les activitats serà de 156 euros si se’n fa una, 295 euros si se’n fan dues i 212 euros per a la tercera activitat (preu unitari). Les persones amb carnet jove i els socis del Club Piolet gaudiran d’un 10% de descompte i els segons germans d’un 20%.

En el cas dels adults, les activitats començaran el 26 de setembre i s’allargaran fins al 16 de juny, i el preu de les activitats per als adults és de 109 euros el trimestre per als socis i 133 per als no socis. En aquest cas, les persones amb el carnet jove també gaudiran d’un 10% de descompte. La gent gran pagarà un preu simbòlic de 10 euros al trimestre.

En aquest sentit, el cap del departament de Joventut i Esports, Ignasi Vinós, ha destacat l'esforç que fa el Comú perquè es mantingui el mateix preu de les inscripcions. En aquest sentit, Vinós ha apuntat que des de fa tres anys l'import està congelat.

Consulta el programa aquí.