Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d’Encamp premia els millors embelliments florals de la parròquia

El cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, i la consellera d’Higiene i Medi Ambient, Olga Alves, han entregat aquest dimecres els premis als millors embelliments florals d’Encamp i del Pas de la Casa.
El Comú d’Encamp premia els millors embelliments florals de la parròquia.

Jordi Torres ha volgut agrair als participants el seu treball i els ha animat a continuar embellint la parròquia. D’altra banda, Olga Alves ha comentat que després de nous edicions, el Comú seguirà apostant per la continuïtat del concurs, i ha convidat als participants a fer arribar els seus suggeriments a l’organització amb la finalitat de millorar el certamen.

Enguany el concurs d’embelliment floral arriba a la seva novena edició en què hi han participat un total de 26 treballs, que s’han dividit en quatre categories: Xalets i edificis, Apartaments i pisos, Hotels i residències i Comerços. Els premis han oscil·lat entre els 75 i els 500 euros.

Els guanyadors del concurs d’embelliment a Encamp han estat Mª Auxiliadora Armengol en la categoria Xalets i edificis, Sergio Guillen en la categoria Apartaments i pisos, Hotel Guillem en la categoria Hotels i residències i el restaurant La Cirera en la categoria Comerços.

Pel que fa al Pas de la Casa, la categoria Xalets i edificis s’ha declarat deserta, i en la categoria Apartaments i pisos el primer i el segon premi també han resultat deserts, enduent-se el tercer premi Teresa Ramos. En la categoria Hotels i residències, el primer premi ha estat per a l’Hotel Les Neus. Per finalitzar, en la categoria Comerços el guanyador ha estat el restaurant L’Entrecot.

A l'acte també hi han estat presents el conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel, i el conseller d'Obres Públiques i Urbanisme, Jesús Gasset.