Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions per a les activitats culturals del curs 2015-2016

La introducció al violí a Encamp i les classes de música al Pas de la Casa són algunes de les propostes a partir del setembre
Inscripcions per a les activitats culturals del curs 2015-2016.

El Comú d’Encamp obre el pròxim dilluns 14 de setembre les inscripcions de les activitats culturals per al curs 2015-2016. La dansa, la música, la pintura i la interpretació seran les protagonistes del programa d’activitats d’enguany.

Els més petits de la casa podran gaudir de l’aprenentatge de la música amb instruments com la guitarra o el piano i, per primera vegada, el violí. A més, al Pas de la Casa s’hi impartiran classes de música, una activitat que es va consolidant any rere any. Pel que fa a la dansa, destinada als petits de la casa, hi haurà cursos d’iniciació, dansa urbana i lírica així com modalitats de dansa espanyola, Hip Hop School o preparació física per a la dansa infantil, mentre que al Pas de la Casa s’hi podrà practicar la dansa urbana. El dibuix i la pintura segueixen, un any més, entre les propostes encampadanes amb ofertes per a infants de 5 a 10 anys i joves d’11 a 17 anys.

L’oferta diversificada per adults inclourà, un any més, treballs manuals, dansa, ball en línia i cant coral. El tapís oriental, el patchwork, la restauració o els treballs manuals són algunes de les activitats que s’oferiran aquest pròxim curs. Pel que fa a la dansa, la Valireta acollirà classes de dansa del ventre, Hip Hop Premium, dansa espanyola i salsa. El mateix espai serà l’escenari de les classes de ball en línia. Els aficionats al cant podran gaudir, un any més, de les classes amb la coral Sant Miquel.

La programació d’activitats culturals també recull una proposta dirigida específicament als més grans de la parròquia. Aquest col·lectiu podrà gaudir d’un taller de treballs manuals, activitats per exercitar la memòria, una proposta esportiva amb gimnàstica de manteniment i un taller de costura.

El calendari d’activitats començarà el 14 de setembre, finalitzarà el 17 de juny del 2016 i comptarà, un any més, amb activitats creades específicament per a cada col·lectiu amb l’objectiu d’oferir un ventall ampli d’opcions.