Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d’Encamp aprova l’estructura organitzativa per als propers quatre anys

· S’han constituït els dos grups polítics, coincidents amb les candidatures comunals, UP+DA+Independents i Avancem ·L’habitatge, el projecte del nou casal de la gent gran o la nova conselleria del Pas de la Casa marquen algunes de les prioritats d’aquest mandat.
Un moment de la sessió ordinària de consell de comú d'Encamp del mes de gener..
Un moment de la sessió ordinària de consell de comú d'Encamp del mes de gener.

Encamp, 18 de gener de 2024.- El Comú d’Encamp ha celebrat avui el consell de comú on han aprovat la proposta de funcionament, les delegacions i l’estructura organitzativa per als propers quatre anys.  

Es constituiran 14 comissions informatives per estudiar, deliberar i formular propostes en l’àmbit d’actuació, formades per quatre consellers cadascuna d’elles i amb representació dels dos grups polítics que formen el comú d’Encamp: UP+DA+Independents i Avancem.  

Les comissions informatives s’estructuren d’acords a les temàtiques següents: Circulació; Cultura, Infància i Joventut; Finances; Reactivació Econòmica;  Esports; Infraestructures i Manteniment; Obres Públiques i Urbanisme; Administració; Sistemes d’Informació; Recursos Humans; Afers Socials i Gent gran; Turisme; Higiene, Medi Ambient i Agricultura, i la de delimitació de terrenys i/o camins comunals.  

La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que “l’estructura organitzativa vol donar resposta a les prioritats” citant temes com la coordinació al Pas de la Casa, el nou casal de la gent gran o l’habitatge, que en aquest cas serà un tema transversal treballat per diversos departaments.

Durant la sessió ha tingut lloc els juraments de l’Interventor Comunal, Sr. Jordi Martínez Llarden i el de la Sra. Cristina Prat Codina que assumirà la Secretaria General, de forma temporal.  

Així mateix s’han dut a terme els nomenaments de la direcció tècnica comunal dels 13 departaments en els quals s’estructura el comú d’Encamp: Departament de Cultura, Infància i Joventut, Sra. Maria Bernabela Moreno González; Departament d’Afers Socials i Gent Gran, Sra. Maria Helena Laza Garrido; Departament d’Esports, Sr. Robert Gil Tabuenca; Departament de Turisme, Sra. Anna Canals Coma, Departament de Comunicació i coordinació institucional, Sra. Sara Camps Mora; Departament d’Infraestructures i Manteniment, Sr. Cerni Areny Aguilar; Departament de Finances, Sr. Jordi Babi Montellà; Departament de Sistemes d’Informació, Sr. Joan Lluís Rogé Tartarini; Cap del servei de Circulació, Sr. Joan Carles Troitiño Castro; Departament d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Sra. Vanessa Carrascosa Gómez; Departament d’Obres Públiques i Urbanisme, Sr. Òscar Bauzà Bergés; Departament d’Administració, Sr. Miquel Alís Soulié; Departament de Recursos Humans, Sra. Caterina Juan Muñoz; i com a coordinador del Pas de la Casa, el Sr. Manel Adran Nieto.  

Durant la sessió ha tingut lloc el sorteig per a l’elecció dels membres del Sometent (Capità, Aner i Desaner) entre els joves electors de 18 a 23, a qui se’ls trametrà la carta de nomenament i se’ls convocarà per assistir a la propera sessió de Consell de Comú per a la seva presa de jurament.  

S’ha aprovat també el calendari de sessions de consell de comú que tindran lloc de forma ordinària el tercer dijous de cada mes a les 17:00 de la tarda i es podran seguir visualitzant per Internet, com fins ara, a través del portal de videoactes.