Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d'Encamp repartirà a domicili a les persones majors de 70 anys els test d'antigen a partir de dilluns

· Totes les persones majors de sis anys disposaran d'un test d'antigen gratuït que es podrà recollir al servei de tràmits i a les oficines de turisme tant d'Encamp com del Pas de la Casa · Es recomana que acudeixi només un membre de la unitat familiar a recollir-los
El Comú d'Encamp repartirà a domicili a les persones majors de 70 anys els test d'antigen a partir de dilluns.

Encamp, 17 de desembre de 2020.- El Comú d'Encamp repartirà a domicili a les persones majors de 70 anys el test d'antigen a partir de dilluns. La resta de la població podrà acudir a qualsevol dels quatre punts de recollida habilitats, els serveis de tràmits d'Encamp i del Pas de la Casa i les oficines de turisme d'Encamp (plaça del Consell)  i del Pas de la Casa a recollir-los. Es recomana que acudeixi només una persona a recollir els tests de cada unitat familiar i que porti un document d'identificació.

El Govern d'Andorra va informar que proporcionaria un test d’antigen gratuït als residents majors de 6 anys per minimitzar el risc de transmissió de la COVID-19 durant les festes de Nadal, i en col·laboració amb els comuns es farà la distribució. Els tests arribaran a les dependències comunals, a partir de demà, amb tota la informació relativa a la seva utilització, i es prepararan els paquets, durant el cap de setmana, per a partir de dilluns, començar-ne la distribució.

Els treballadors comunals i les seves unitats familiars recolliran els test al seu lloc de treball.

Els horaris de recollida seran:

Servei de Tràmits a Encamp de 8 h a 17 h (el dia 24 fins a les 13h)

Servei de Tràmits al Pas de la Casa de 8 h a 17 h (el dia 24 fins a les 13h)

Oficines de Turisme (Encamp i el Pas de la Casa) de 9 a 13 h i de 15 h a 19 h

 

El Govern d'Andorra ha preparat un vídeo explicatiu de com utilitzar els test a casa. Cliqueu aquí per veure'l.