Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d'Encamp reparteix, entre els veïns, els geranis que es retiren de les jardineres per l'arribada de l'hivern per a la seva reutilització

· Durant tot el dia de demà dilluns, 25 d'octubre, es podran recollir a les instal·lacions comunals de la Devesa (Av. de François Mitterrand, 25) · El servei de jardineria ha retirat durant aquesta darrera setmana les flors d'estiu i les està canviant per varietats més resistents al fred.
Repartiment gratuït de geranis pel canvi de les flors d'estiu.
Repartiment gratuït de geranis pel canvi de les flors d'estiu

Encamp, 24 d'octubre de 2021.- El Comú d'Encamp repartirà entre els veïns i de manera  gratuïta,  els geranis que s'han retirat durant aquesta darrera setmana en previsió al canvi d'ornamentacions per l'arribada del fred de l'hivern, una iniciativa que s'emmarca en les accions per promoure la reutilització i la sostenibilitat mediambiental.

Donat que el servei de Parcs i Jardins no pot conservar aquest material durant l'hivern, el Comú dona la possibilitat als veïns de la parròquia que vulguin recollir els geranis que es retiren a que se'ls enduguin a casa seva, per evitar que al ser retirats es converteixin en residu orgànic, aplicant així accions de millora de la gestió sostenible de les zones verdes de la parròquia.

Els veïns interessats poden recollir els geranis retirats el dilluns 25 d'octubre de 10 h a 13 h i de 15 h a 17 h a les instal·lacions comunals del Departament d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura de La Devesa ubicades a l'avinguda de François Mitterrand, 25.  És necessari que els interessats portin un suport, tipus caixa o sac, per endur-se la planta.

El Comú d'Encamp realitza diferents iniciatives de participació ciutadana en l'àmbit de l'embelliment floral de la parròquia. Així, per exemple, el passat mes d'abril es va fer la campanya de repartiment gratuït de compost orgànic, en la que es vàren repartir 1,5 tones per a jardineria i recentment s'ha fet entrega dels premis de la XV edició del concurs d'embelliment floral de la parròquia en la que hi ha participat 43 ornamentacions entre establiments comercials i hotelers i privats.

Encamp va ser la primera parròquia a formar part del moviment Viles Florides del Principat i compta amb el guardó de 4 flors d'honor, el màxim atorgat fins al moment, renovat aquest 2021.