Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d'Encamp obre un concurs d'idees per la dinamització dels entorns del llac d'Engolasters i del camí de les Pardines amb criteris de sostenibilitat ambiental

· Les empreses interessades podran presentar les propostes fins al dia 31 de gener del 2022. · L'objectiu és dinamitzar la zona, amb criteris de qualitat i sostenibilitat, a través de l'accés per Encamp, els 365 dies de l'any.
Vista aèria de la zona del Llac d'Engolasters..
Vista aèria de la zona del Llac d'Engolasters.

Encamp, 28 de setembre de 2021.- El Comú d'Encamp ha obert un concurs d'idees per a la dinamització dels entorns del llac d'Engolasters i del camí de les Pardines, 365 dies de l'any, amb la voluntat d'aconseguir la creació d'un projecte que repercuteixi en la dinamització econòmica i turística d'Encamp, tenint en compte els criteris de sostenibilitat, viabilitat econòmica i adreçat a un turisme de qualitat i respectuós amb l'entorn i la natura.

La zona, els voltants del llac d'Engolasters i del camí de les Pardines, compta amb un total de més de 200 ha que cal tenir en compte per presentar la proposta. Caldrà incloure entre la documentació a presentar un resum del projecte, un estudi de mercat, un pla de màrqueting, la descripció de l'equip humà necessari per al seu desenvolupament i el corresponent pla financer.

La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que "animem a les empreses a presentar-se al concurs d'idees perquè pugui néixer un projecte innovador, atractiu i respectuós amb l'entorn per aquesta zona d'Encamp, més enllà de l'estiu".

El concurs d'idees és anònim i per tant, caldrà presentar-lo amb un lema identificatiu, abans de les 11 h del dia 31 de gener de 2022. Els criteris que es tindran en compte per part del jurat, format per representants polítics de tots els grups comunals i de tècnics relacionats en la matèria, seran la imatge i la innovació de l'espai lúdic i recreatiu, la mobilitat, accessibilitat, funcionalitat i connexió, la sostenibilitat ambiental i ecològica, la integració amb l'entorn, i finalment, la viabilitat del projecte.

Els premis del concurs d'idees seran de 12.000 euros per a la proposta guanyadora i de 8.000i 5.000per a la segona i tercera.