Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d'Encamp i el Servei de Política Lingüística celebren el Dia de la poesia amb la proposta Estellés, de mà en mà i un recital d'obres de David Pérez

Voluntaris per la llengua, Francesc Anyó i Borja Penalba col·laboraran en l'acte
El Comú d'Encamp i el Servei de Política Lingüística celebren el Dia de la poesia amb la proposta Estellés, de mà en mà i un recital d'obres de David Pérez.

El dijous 17 de març a les 8 del vespre se celebrarà el Dia de la poesia a la sala del Consell del Comú d’Encamp. Diverses parelles lingüístiques de totes les edats llegiran poemes de David Pérez Surribas, guanyador de l’onzena edició del Concurs de poesia Miquel Martí i Pol, organitzat per la Biblioteca Pública del Govern.

Les parelles que participaran en la jornada pertanyen tant al programa de Voluntariat per la llengua del Servei de Política Lingüística com al de Joves voluntaris per la llengua de l’Institut Espanyol d’Andorra. L’acte també comptarà amb la presència de l’actor Francesc Anyó i el músic Borja Penalba, que oferiran l’espectacle Estellés, de mà en mà, i es clourà amb un refrigeri per a tots els assistents.

Aquesta és la cinquena edició en què el Servei de Política Lingüística i la Biblioteca Pública del Govern col•laboren amb el Departament de Cultura d’Encamp per organitzar l’esdeveniment.