Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d'Encamp encendrà els llums de Nadal l'1 de desembre i torna la Fira de Santa Llúcia el 3 i 4

· L'encesa es farà simultàniament a Encamp i al Pas de la Casa, a la plaça de Sant Miquel i a la plaça de l'Església respectivament, que es on concentrarà la major part de la il·luminació de Nadal, d'acord amb les mesures de reducció del consum energètic · La Fira de Santa Llúcia acollirà a artesans i venda de productes nadalencs durant tot el cap de setmana a la plaça de Sant miquel i estarà amenitzada amb tallers, espectacles infantils i música en directe
Cartell encesa de llums i Fira de Santa Llúcia.
Cartell encesa de llums i Fira de Santa Llúcia

Dijous 1 de desembre a partir de les 17.30 h de la tarda tindrà lloc l’encesa de llums de Nadal de forma simultània a Encamp i al Pas de la Casa.

L’acte d’encesa de llums comptarà amb una programació musical i de dansa i el repartiment de coca i xocolatines per a tothom. A Encamp les actuacions que precediran l’encesa de llums seran la cantant encampadana Noa Ashti i l’actuació de dansa de l’Esbart Sant Romà a la plaça de Sant Miquel, que es on es concentrarà la major part de la il·luminació nadalenca, tenint en compte les mesures d’estalvi energètic que s’han posat en marxa i que en el cas de la parròquia d’Encamp suposen una disminució del 50% dels elements decoratius que pot arribar a suposar un estalvi del 75%, respecte anys anteriors.

Al Pas de la Casa l’acte d’encesa de llums es durà a terme a la plaça de l’església on actuarà el Cor Rock d’Encamp i es farà un repartiment de coca  i xocolatines per tothom a partir de les 17.30 h de la tarda.

Després de l’encesa de llums, durant el cap de setmana del 3 i 4 de desembre tindrà lloc la Fira de Santa Llúcia al centre d’Encamp, on l’espai de la plaça de Sant Miquel s’omplirà d’artesania i venda de productes nadalencs creant un mercat amb les casetes de fusta situades al mig de la plaça.

 

Durant els dos dies que durarà la Fira de Santa Llúcia s’ha previst un programa d’activitats musicals i de manualitats. El dissabte 3 de desembre hi haurà un espectacle infantil a les 11:30 h, la Rateta i el monstre de la muntanya i a les 16 h l’actuació musical de Patxi Leiva. A les 10 h i a les 16 h de la tarda es preveuen quatre tallers infantils de manualitats, un de màscares i un de fanalets al matí, i un per elaborar un tres en ratlla i un tió de nadal, a la tarda.

 

El diumenge dia 4 la programació de la Fira preveu l’espectacle infantil, Cantem i Ballem a l’hivern i l’actuació musical de Join. A les 10 h i a les 16 h de la tarda es repetiran els mateixos taller del dissabte.

 

Totes les activitats són gratuïtes i les inscripcions per als tallers es podran fer directament a la zona de la Fira de Santa Llúcia.

Programa encesa de llums de Nadal i Fira de Santa Llúcia