Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d'Encamp agraeix als voluntaris del Clean up day la recollida de més de 350 kg de brossa als Cortals, a Engolasters i al Pas de la Casa

· La iniciativa impulsada per Creu Roja, Rastre Zero, Carnet Jove, Andorra Sostenible i City Xerpa, va comptar amb la col·laboració del Comú per portar els residus a la deixalleria i fer-ne la tria. · Es va fer arribar material divulgatiu i petits obsequis als voluntaris que van participar en l'acció de neteja i sensibilització en favor del medi ambient
Foto final de part dels  voluntaris a la zona dels Cortals.
Foto final de part dels voluntaris a la zona dels Cortals

Encamp, 12 de maig de 2021.- El Comú d'Encamp ha volgut agrair als voluntaris del Lets Clean Up Day que el passat dissabte 8 de maig varen participar en la recollida de residus als entorns del Llac d'Engolasters, als Cortals d’Encamp i al Pas de la Casa.

 

El conseller d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura del Comú d'Encamp, André Riba, ha explicat que des del Comú d'Encamp "hem col·laborat portant a la deixalleria tota la brossa recollida per fer el triatge, pesar-la i gestionar-la correctament". El conseller ha informat que s'han recollit més de 350 kg d'envasos lleugers i de vidre, fusta, plàstics, ferralla,... que estaven escampats per la muntanya, embrutant el medi natural i les muntanyes i per tant "volem agrair als voluntaris i a les entitats promotores per tirar endavant aquesta iniciativa tant necessària per conscienciar a la ciutadania del deure de preservar el nostre entorn natural".

El Comú d'Encamp ha participat en altres iniciatives anteriors, sobretot amb escolars i celebra que s'hagi ampliat en aquesta ocasió amb l'impuls de la secció de joventut de Creu Roja, Rastre Zero, Andorra Sostenible, Carnet Jove Andorra i CityXerpa.