Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d'Encamp adjudica les obres del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa per iniciar-les a principis de juny

· Es preveu una primera fase començant pels dos extrems del carrer i durant la propera setmana s'avisarà als comerços i veïns, tot i que no es tallarà el transit.
Simulació de la remodelació del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa.
Simulació de la remodelació del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa

Encamp, 13 de maig de 2021.- El Comú d'Encamp ha adjudicat avui, en un consell de Comú extraordinari amb un únic punt de l'ordre del dia, les obres de remodelació del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa, per tal de poder iniciar l'actuació a principis de juny, tenint en compte que la climatologia de la vila només permet treballar-hi durant una part de l'any.

Durant la propera setmana s'informarà als veïns i comerciants de la zona concreta per on es començarà l'actuació. Aquesta primera fase es concentrarà en els extrems nord (carrer de les Pistes) i sud (carrer de les Abelletes).

La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que "l'obra durarà uns 16 mesos en total", i per tant, "cal avançar tot el possible abans de l'obligada parada per l'hivern", és per això que s'ha avançat 15 dies l'adjudicació, sense esperar a la propera sessió ordinària del Consell de Comú.

Al concurs públic s'han presentat 7 empreses i la millor puntuació ha estat per l'empresa COPSA, a qui s'han adjudicat les obres per un import de 1.558.056,66 €.

La remodelació d'aquest eix vertebrador de la vila consistirà en refer el ferm, els serveis, ampliar les voravies, col·locar nou mobiliari, canviar la il·luminació, fer punts de recollida d'escombraries tancats i coberts i reconstruir la caseta de turisme en una nova placeta just a la meitat del carrer, creant un nou espai de dinamització a la part alta a tocar de la zona d'aparcament dels autobusos.

Presentació de la reunió del dia 28 d'abril al Pas de la Casa. Consulta-la aquí.