Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CN Sant Andreu confia en les instal·lacions del centre esportiu del Pas de la Casa per fer les seves estades

Vuit nedadors preparen en alçada el Campionat d’Espanya. Les estades del CN Sant Andreu al Pas de la Casa son fruit de la signatura d’un conveni de col·laboració amb el Comú d’Encamp.
El CN Sant Andreu confia en les instal·lacions del centre esportiu del Pas de la Casa per fer les seves estades.

El CN Sant Andreu està realitzant, fins al 12 de març, una nova estada esportiva en alçada al centre esportiu del Pas de la Casa, amb l’objectiu de preparar els nedadors desplaçats a la vila encampadana per al Campionat d’Espanya que se celebrarà de l’1 al 5 d’abril a Sabadell.

En aquesta ocasió, l’equip ha arribat al Pas de la Casa amb un tècnic i vuit nedadors, entre els quals destaquem a Alba Villamon, sots campiona d’Espanya de 100 papallona, Marta González, olímpica a Rio de Janeiro o Atlas Guerrero, tercer d’Espanya en 100 metres lliures.

Durant l’estada, els nedadors faran dues sessions de piscina de tres hores cadascuna, una al matí i una a la tarda, combinades amb una hora de gimnàs a la tarda, després de l’entrenament d’aigua.

La finalitat d’aquest tipus d’entrenament en alçada és exercir-se en un context de baixa concentració d’oxigen, obtenint així un millor rendiment dels esportistes en tornar a nivells normals d’alçada, sobretot en esports de resistència, com és el cas de la natació. A més, l’equip està 24 hores al dia en alçada, perquè també pernocten al Pas de la Casa. L’objectiu buscat per part de l’equip és millorar les seves marques personals al pròxim campionat.

Cal recordar que les estades del CN Sant Andreu es realitzen a la parròquia d’Encamp en el marc del conveni signat amb el Comú d’Encamp a principis d’any, on les dues entitats col·laboraran donant suport a la promoció i a la pràctica esportiva, afavorint d’aquesta manera el foment de l’activitat física.

El conveni permetrà a les sòcies i als socis del CN Sant Andreu i dels centres esportius comunals d’Encamp i del Pas de la Casa fer ús de les instal·lacions dels tres centres, només presentant el carnet respectiu d’abonat. Tanmateix, el CN Sant Andreu realitzarà tres estades esportives a la parròquia d’Encamp, comprometent-se a realitzar xerrades amb els joves encampadans i clínics formatius, i el Comú d’Encamp disposarà d’un estand promocional a l’esdeveniment Mare Nostrum, Trofeu internacional de la Ciutat de Barcelona, a més de poder disposar dels canals de difusió del CN Sant Andreu per a promocions de les instal·lacions encampadanes.

El conveni té una durada d’un any, renovable per períodes anuals.

 

Encamp, dijous 5 de març del 2020