Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El BC MoraBanc Andorra i el FC Barcelona Lassa disputaran el Trofeu MoraBanc

El FC Barcelona arribarà a Encamp el proper 7 de setembre i s’hi estarà fins al dia 13 per iniciar la preparació per a la temporada.
Imatge de l'estada del Barça de bàsquet del 2014.
Imatge de l'estada del Barça de bàsquet del 2014

El BC MoraBanc Andorra i el FC Barcelona Lassa disputaran el Trofeu MoraBanc el proper dissabte 12 de setembre al Poliesportiu d’Andorra. El partit, gratuït per a tots els aficionats, serà el primer i únic que l’equip que entrena Joan Peñarroya disputarà al Principat durant la pretemporada.

El fet que MoraBanc sigui regional partner del FC Barcelona i principal de l’equip andorrà ha facilitat l’organització del partit, amb la col·laboració del Comú d’Encamp que, un estiu més, acull l’estada de preparació dels blaugrana.

Les invitacions per al partit es podran recollir gratuïtament a qualsevol oficina de MoraBanc a partir del proper 17 d’agost amb un màxim de dues per persona. Els socis del club i els clients de MoraBanc en podran recollir quatre per persona presentant el carnet d’abonat de la temporada passada, o una targeta de crèdit de l’entitat.

L’equip de Xavi Pascual s’ha renovat profundament i, tot i que alguns jugadors estaran disputant l’Eurobàsquet, es preveu que es pugui veure algun dels nous fitxatges com el base Carlos Arroyo, Shane Lawal, Aleksandar Vezenkov o Diagne.