Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Barça d’hoquei completa la pretemporada a Encamp fent un entrenament conjunt amb els infants de l’Àrea de Jovent

· La cònsol major, Laura Mas, ha rebut als membres de l’equip i els ha agraït que hagin confiat en les instal·lacions esportives de la parròquia per quart any consecutiu. · Les estades esportives del FC Barcelona es tancaran amb els equips de bàsquet, el Barça B arribarà el 19 d’agost i el Barça CVS femení ho farà el 21 de setembre
El Barça d’hoquei completa la pretemporada a Encamp fent un entrenament conjunt amb els infants de l’Àrea de Jovent .

Encamp, 17 d’agost de 2022.- La cònsol major, Laura Mas, ha rebut aquest matí als jugadors i membres de l’staff del Barça d’hoquei patins a les instal·lacions del Complex Esportiu d’Encamp. Per quart any consecutiu, l’equip ha escollit la parròquia encampadana per preparar la pretemporada. L’estada, que en total compta amb quatre sessions d’entrenament físic i tàctic, es va iniciar el diumenge 14 d’agost i finalitzarà demà.

A banda de la rebuda, aquest matí també s’ha dut a terme una activitat conjunta entre els jugadors del Barça d’hoquei i els infants de l’Àrea de Jovent, que han pogut viure un entrenament de l’equip des de dins i, alhora, gaudir d’una jornada molt divertida que ha apropat l’esport professional i d’elit als més petits i petites de la parròquia.

La cònsol major ha destacat que des del comú “estem molt contents de rebre de nou el Barça d’hoquei patins. És la quarta temporada que venen a la parròquia”. A més, ha assegurat que acollir aquestes estades “és molt important. Des del comú es treballa perquè Encamp sigui una destinació esportiva de primer nivell i que vinguin clubs com el Barça referma aquest fet”. Per tot, “consolidem les estades amb el club i celebrem poder acollir totes les disciplines possibles. Som una parròquia que acull a jugadors professionals en les instal·lacions adequades per preparar les pretemporades en les millors qualitats possibles”.

Pel que fa al futur esportiu que encararà el Barça d’hoquei, la cònsol ha volgut desitjar-los “la millor temporada possible. Si cap, encara més bona de la que han tingut fins ara. Esperem que els hi vagi molt bé i que vulguin tornar a Encamp per continuar fent pretemporades”.

D’altra banda, l’entrenador de l’equip, Edu Castro, ha matisat que fer part de la pretemporada a Encamp “és ideal. Les instal·lacions, com sempre, són meravelloses i estem agraïts al comú de què ens doni aquestes facilitats per poder entrenar a les instal·lacions de la parròquia. Només estem quatre dies, però són quatre dies intensos”.

Finalment, el segon capità del Barça d'hoquei, Pau Bargalló, ha detallat que "per nosaltres, encara que siguin pocs dies, és molt important venir aquí a entrenar. Fem una càrrega important, molts entrenaments, i les instal·lacions i el clima són excel·lents".

Per cloure la jornada, el club ha fet entrega d’una samarreta i un stick signat per tots els jugadors a la cònsol major com a record de la seva estada a Encamp.

Les estades esportives del FC Barcelona es tancaran amb els equips de bàsquet: el Barça B, que arribarà el 19 d’agost, i el Barça CBS femení, que iniciarà la sessió d’entrenaments a la parròquia el 21 de setembre.