Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"El Bany de l'Ossa" guanya el concurs d'idees del nou parc d'Encamp

· El projecte guanyador ha estat el més votat per les prop de 500 persones que han participat durant l'exposició pública · "Juga al Prat Gran" i "Oz, un món màgic" han obtingut la segona i tercera posició
"El Bany de l'Ossa" guanya el concurs d'idees del nou parc d'Encamp .

Encamp, 16 de desembre de 2020.-  "El Bany de l'Ossa" és el projecte guanyador del concurs d'idees del nou parc d'Encamp. El projecte també ha obtingut el nombre més gran de vots de la participació ciutadana durant el període d'exposició pública. "Juga al Prat Gran" i "Oz un món màgic",  són el segon i tercer premi.

El jurat format pels cònsols, consellers de tots els grups comunals, tècnics del Comú i representants de diferents entitats de la parròquia: membres de les associacions de mares i pares de les escoles de la parròquia, de l'Associació d'Empreses, de l'Associació de la Gent Gran i del Consell d'Infants, s'ha reunit aquest matí per donar el veredicte final sobre el concurs d'idees del nou parc tenint en compte les votacions populars.

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, ha volgut agrair al jurat la seva dedicació, a totes les persones que han participat durant el període d'exposició pública, i a tots els professionals que han participat en el concurs perquè el seu talent contribuirà a la transformació urbana de la parròquia.

Laura Mas ha explicat que ara cal redactar el projecte constructiu i que per tant, cal adaptar el resultat del concurs d'idees a un projecte tècnic, però està clar que "construirem el parc que ha escollit la gent d'Encamp"

Al concurs s'havien presentat 9 projectes, que s'han exposat públicament durant quinze dies al vestíbul del Centre Esportiu i Sociocultural d'Encamp, on 498 persones han fet les seves aportacions, escollint els tres projectes que més els hi agradaven i amb la possibilitat d'escriure en el revers de la butlleta observacions i suggeriments.

El jurat ha obert avui també el segon sobre del concurs, després de realitzar les puntuacions finals, per tal conèixer el nom dels autors, ja que tot el procés s'ha realitzat sota l'anonimat, utilitzant lemes per identificar els projectes.

Així el projecte guanyador, El Bany de l'Ossa, amb un premi de 12.000 € correspon a l’equip format per Lluis Ginjaume Gratacós i Gerard Veciana Membrado, és un projecte en el que destaca la qualitat dels edificis previstos, dels espais verds i de la integració del projecte al teixit urbà existent.

El segon premi, Juga al Prat Gran, se li atorga un premi de 6.000 €, i correspon l’equip format per Miquel Mercè i Jordi Llovera, és un projecte que dona protagonisme a l’entorn vegetal i al benestar de tots els usuaris i que projecta uns edificis de formes molt lúdiques, adaptats per a un parc dedicat als infants.

I el tercer premi, pel projecte Oz, un món màgic, amb un premi de 3.000 €, correspon a l’equip format per Sònia Palau, Eilin Castillo, Jordi Gajas i Salvador Aldosa, és un projecte que posa especial atenció en les zones per a infants, en una zona lúdica per animals i en una zona de fitness i esportiva.