Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 23è Míting Internacional de Natació d'Encamp comptarà amb més de 400 participants

La competició se celebrarà a la piscina del Complex Esportiu i Sociocultural
El 23è Míting Internacional de Natació d'Encamp comptarà amb més de 400 participants.

El 23è Míting Internacional de Natació d'Encamp assoleix, un any més, xifres de vertigen. En aquesta edició, es comptarà amb catorze clubs -set andorrans i set procedents d'arreu de Catalunya- i més de 400 participants de diverses edats.

La competició se celebrarà a la piscina del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp i estarà dividida en un torn de matí en què es disputaran les proves de categoria prebenjamí i benjamí i un torn de tarda en què es disputaran les proves d’aleví a absolut.  Tots els nadadors, independentment de la categoria, realitzaran 100 metres estils i els sis millors de cada nivell competiran en la final, en aquest cas de 200 metres estils, exceptuant la categoria prebenjamí, en la qual la prova de 100 metres serà final directa. A més, com a acte de cloenda, es disputaran les finals de relleus.

Malgrat que la competició tindrà lloc dissabte, ja està previst que aquest mateix divendres tinguin lloc diverses sessions d'entrenaments oficials. Tal com ha explicat el cap de gestió i instal·lacions del Complex, Dani Múgica, els esportistes de totes les edats estan entusiasmats amb la competició i ha posat en relleu que cada any es procura acollir clubs nous alhora que es vol fidelitzar els ja participants, oferint així un equilibri.

El conseller de Joventut, Esports i Turisme d’Encamp, Xavier Fernández, ha comentat que aquest tipus d’esdeveniments contribueixen a dinamitzar la parròquia. En aquest sentit ha posat en relleu que esdeveniments com el Míting internacional potencien el turisme esportiu i segueixen posicionant la parròquia en el món de la natació.