Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 10è Concurs d’Embelliment Floral es clou amb èxit de participació

Enguany, 25 ornamentacions han pres part al certamen
El 10è Concurs d’Embelliment Floral es clou amb èxit de participació.

El Concurs d’Embelliment Floral ja és tot un clàssic a la parròquia d’Encamp. Enguany s’han presentat un total de 25 treballs. En la categoria de xalets i edificis s’ha registrat 4 participants, en la categoria d’apartaments i pisos, 9 treballs; en la categoria d’hotels i residències, 6, i pel que fa als comerços, se n’han presentat 6.

Pel que fa a la categoria de xalets i edificis a Encamp, el primer premi (500 euros) ha estat per Maria Fernanda Viana, el segon (250 euros) se l’ha endut Maria Auxiliadora Armengol i el tercer (125 euros) ha estat per Nativitat Alís. Els premis d’aquesta categoria al Pas de la Casa s’han declarat deserts.

Albert Solé ha estat el guanyador (250 euros) de la categoria d’apartaments i pisos a Encamp, el segon (125 euros) se l’ha endut Lourdes Mas i el tercer (75 euros) Antoni Mas, mentre que al Pas de la Casa, el primer i el segon premis han quedat deserts i el tercer (75 euros) ha estat per Teresa Ramos.

L’hotel Pere d’Urg ha guanyat el primer premi (500 euros) en la categoria d’hotels i residència d’Encamp, el segon premi (250 euros) l’ha guanyat l’hotel Milà i el tercer (125 euros) l’hotel Guillem. Al Pas de la Casa, el primer premi ha quedat desert, el segon (250 euros) l’ha guanyat l’hotel Catalunya i el tercer (125 euros) l’hotel Les Neus.

I, a l’últim, els premis de la categoria de comerços a Encamp han quedat deserts i al Pas de la Casa el primer premi (250 euros) l’ha guanyat el restaurant La Residència, el segon (125 euros) el restaurant Camarguaise i el tercer (75 euros) el restaurant El Rosat.

A més, enguany el jurat ha volgut donar tres premis fora de concurs per a cadascuna de les tres categories. Per aquest motiu, Margarida Royo de Casa Xampaina s'ha endut un xec regal valorat en 125 euros en la categoria xalets i edificis, Miguel Garcia, de l'Edifici Sol Ixent ha estat el premiat en la categoria apartaments i pisos amb un xec regal de 75 euros, i per acabar, en la categoria comerços, Benito Garal de l'estació de servei BP Ecler ha estat premiat amb un xec regal de 75 euros.

L'acte ha estat presidit pels cònsols d'Encamp, Jordi Torres i Esther Paris, acompanyats per la consellera de Circulació, Aparcaments i Via Pública, Laura Mas i el conseller Jordi Troguet. Torres ha encoratjat als participants a repetir l'experiència l'any vinent, perquè entre tots, fan que la parròquia llueixi més bonica durant els mesos de bon temps.