Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos clubs de natació de França i Suïssa repeteixen estada al Pas de la Casa per entrenar en alçada a la piscina del centre esportiu

· El club francès utilitza les instal·lacions des de fa gairebé 20 anys per preparar futures competicions. Enguany ha vingut amb 16 nadadors d’elit, entre ells les olímpiques Assia Touati i Fantine Lesaffre. · El grup suís ha visitat el centre esportiu per segona vegada i ho ha fet amb la guanyadora de bronze dels Jocs Paralímpics de Tokio 2020, Nora Meister
Dos clubs de natació de França i Suïssa repeteixen estada al Pas de la Casa per entrenar en alçada a la piscina del centre esportiu .

El Pas de la Casa, 27 d'octubre de 2022.- Els clubs internacionals de natació Les Dauphins du TOEC, provinent de França, i Schwimmclub Aarefisch, de Suïssa, han escollit novament les instal·lacions del Centre Esportiu del Pas de la Casa per preparar-se de cara a futures competicions. Ambdós repeteixen estada fent ús de la piscina i dels diferents espais que ofereix el centre, com el gimnàs.

Les Dauphins du TOEC, considerat el millor club de natació francès, fa gairebé 20 anys que prepara part dels seus entrenaments al Pas de la Casa. De forma anual, i des que es va inaugurar la piscina (l’any 2003), el club visita la parròquia amb diferents equips i membres. En aquesta ocasió, ho ha fet amb l’equip d’elit, format per 16 nadadors d’alt nivell, entre ells les olímpiques Assia Touati i Fantine Lesafre. A més, el club compta amb el campió del món en 200 i 400 estils Leon Marchand.

L’equip francès va arribar al Pas de la Casa a principis d’aquesta setmana i s'hi estarà fins divendres amb l’objectiu de preparar el proper Campionat de França en la modalitat piscina de 25 metres, que tindrà lloc a Chartres.

Pel que fa al club suís, és la segona vegada que ve al centre esportiu. La primera estada la va fer durant el mes de febrer d’aquest any.

L'equip va arribar a principis d’octubre i ha fet una estada de tres setmanes per realitzar entrenaments en alçada i preparar el Campionat nacional de Suïssa. El grup compta amb membres destacats com la nadadora Nora Meister, guanyadora de la medalla de bronze en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 i de diversos rècords mundials.