Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte, a Encamp, el Tastet d'estiu

6 restaurants oferiran 2 tastets de gastronomia de la terra i els participants optaran a un premi.
Dissabte, a Encamp, el Tastet d'estiu.

Encamp acull aquest dissabte al matí el Tastet d'estiu, en el marc de la Sardana dels Pirineus. A partir de les onze del matí, a la plaça dels Arínsols, sis restaurants oferiran degustacions de plats elaborats amb productes de proximitat maridats amb una beguda. Pel preu de dos euros, cada parada permetrà fer dos tastets.

El Tastet d'estiu inclou un concurs. Per participar-hi, caldrà recollir allà mateix un passaport que s'haurà de segellar a cada establiment. Qui aconsegueixi omplir tot el passaport, podrà dipositar-lo a l'urna que s'instal·larà a la plaça. A la una del migdia es farà el sorteig, que té tres premis en joc.

Els sis establiments participants al Tastet d'estiu són: Forn de les Bons, Caliu d'en Josep, Borda del Tremat, Cresper, Borda Major V i La Mosquera. Es tracta d'una activitat organitzada per l'Agrupació Sardanista la Grandalla amb la col·laboració del Comú d'Encamp, que contribuirà a amenitzar el matí previ al 27è Aplec de la sardana dels Pirineus, juntament una tricotada popular, inflables i el mercat del dissabte que, en aquesta ocasió, es traslladarà també a la plaça dels Arínsols.