Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns 11 de setembre s’obren les inscripcions per les escoles esportives del Comú d'Encamp

· Les activitats començaran el 18 de setembre i les inscripcions es poden realitzar per internet a comuencamp.ad · A partir del 18 de setembre es presentarà una nova programació d’activitats dirigides al nou gimnàs · S’incorpora en l’oferta esportiva l’esgrima, la gimnàstica rítmica, la boxa, els balls de saló i una activitat sobre rodes
Dilluns 11 de setembre s’obren les inscripcions per les escoles esportives del Comú d'Encamp.

Encamp, dijous 7 de setembre de 2023.- El Comú d’Encamp obre dilluns les inscripcions per a les activitats esportives amb un complet programa per a infants, joves, adults i gent gran que començaran a partir del 18 de setembre.

 

PODEU CONSULTAR EL LLIBRE D’ACTIVITATS AQUÍ

INSCRIPCIONS AQUÍ

 

Els infants i joves a la vila d’Encamp podran gaudir d’activitats aquàtiques, com l’escola de natació, natació per a nadons, el club de natació, waterpolo, a les que s’hi sumen les arts marcials, on es pot escollir entre taekwondo, karate, judo, kung-fu i boxa, una àmplia oferta d’esports col·lectius amb futbol, futbol sala, vòlei i l’handbol, i d’altres esports individuals com la gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, la dansa urbana, curses i modelisme d’slot “scalextric”, tir amb arc i les escoles de pàdel, tenis i tenis taula. I es continua amb l’escola d’escacs. Durant els mesos d’hivern tindrà lloc també l’escola de neu.

 

Pel que fa al Pas de la Casa, infants i joves podran accedir a diferents activitats, com l’escola de natació, natació per a nadons, waterpolo, ioga, judo, futbol sala, i sobre rodes: patins en línia, skate i longboard, així com l’escola de neu durant l’any 2024.

 

Pel que fa als adults, a Encamp podran triar entre activitats aquàtiques amb natació per a adults, també per a competició i manteniment aquàtic. També hi haurà els clubs d’arts marcials amb les activitats de kung-fu i sanda, taekwondo, judo, karate i boxa, i els col·lectius amb vòlei i bàsquet. S’inclou també esports de raqueta com pàdel, tenis, tenis taula i esports individuals com la gimnàstica artística, dansa urbana, ball de saló, tir amb arc,  les curses i modelisme slot i esgrima.  Al Pas de la Casa s'ha programat natació per adults i judo.

 

La gent gran d’Encamp, comptarà amb la possibilitat de realitzar activitats aquàtiques de manteniment cada dimarts i dijous de 11.15 h a 12 h.

 

Els preus de les activitats són per a infants i joves de 174,60 € per realitzar una activitat, de 328,80 € si se’n realitzen dues, i de 235,60 € cada activitat a partir de la tercera inscripció.

S’aplicarà un 10% de descompte per als titulars del Carnet Jove i els socis del Club Piolet i un 20% de descompte per al segon germà/na. No es poden acumular els descomptes i el carnet de soci és gratuït.

Els preu per a les activitats d’adults serà per una activitat sent socis de 115,70 €/trimestre, i en el cas de no ser socis, de 141,20 €/trimestre. Es podran beneficiar d’un 10% de descompte els titulars del Carnet Jove. Per a les activitats de gent gran el preu serà de 10,60 €/trimestre.

 

A partir del 18 de setembre el nou programa d’activitats dirigides que es durà a terme a les instal·lacions del nou gimnàs recentment obert al públic i que compta amb dos noves sales polivalents per a les activitats dirigides.

Serveis relacionats