Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Descobreix les activitats del Funicamp a l'estiu

El giny ha obert les seves portes un any més amb la voluntat de donar un servei turístic i aproximar les activitats de tots els seus punts del recorregut.
Descobreix les activitats del Funicamp a l'estiu.

El Funicamp ha obert les seves portes un any més amb la voluntat de donar un servei turístic i aproximar les activitats de tots els seus punts del recorregut.  L’acte ha comptat amb la presència del cònsol menor, Jordi Torres, la consellera major, Esther París, i el conseller menor, Ramon Jordana, a més de l’Óssa d’Encamp.

Aquesta temporada, el giny permet accedir a l’estació intermèdia per poder gaudir de la vall dels Cortals. En aquest espai es poden realitzar diverses activitats esportives com l’escalada gràcies al rocòdrom exterior de la zona, les vies ferrades i les rutes de senderisme que tenen el punt de sortida als Cortals.

Als 2.502 metres d’altitud del punt d’arribada del Funicamp es pot gaudir de les rutes a peu, d’excursions 4x4 amb guia, així com de la pràctica de la pesca. Els visitants podran descobrir els paisatges de muntanya, i realitzar un recorregut per la natura, la cultura i la història de la zona. En aquest sentit, l’Orri del Cubil ofereix una proposta única gràcies a la descoberta de l’activitat ramadera de la mà d’un pastor.

Els turistes, a més, poden gaudir d’una proposta de restauració ampliada amb ofertes tant a Pessons com al punt de sortida i d’arribada del Funicamp.