Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a les Setmanes joves 2019

Les activitats estan adreçades a joves d'entre 10 i 17 anys.
Obertes les inscripcions per a les Setmanes joves 2019.

Aquest matí, el Comú d'Encamp ha acollit la presentació de les Setmanes joves 2019, una alternativa esportiva i lúdica per al període de vacances escolars adreçada a joves dels 10 als 17 anys. Es tracta d'activitats variades amb les quals es vol complementar l'oferta d'estiu dels comuns.

Sandra Molné, cap del departament dʼEsports del Comú de la Massana, ha presentat la Setmana jove de descens en BTT, que es realitzarà del 22 al 26 de juliol, on els joves d'entre 12 i 17 anys aprendran a baixar pel circuit de descens 'Down Hill' de Pal. El preu de la inscripció és de 170 euros per als residents a Andorra i de 230 euros per als no residents. El preu inclou la utilització d'una bicicleta de descens, el casc, les proteccions i l'acompanyament de dos monitors. Les places son limitades a 10 joves.

Josep Tudó, cap dʼÀrea dʼActivitats i Programes Esportius del Comú d'Andorra la Vella ha estat l'encarregat de presentar les setmanes de vela, de vòlei platja i de parkour. Pel que fa a la Setmana de vela, hi haurà 6 torns (4 a Cambrils i 2 al Port de la Selva) a partir del 8 de juliol, amb un preu d'inscripció de 289 euros per als residents a Andorra i de 335,75 euros per als no residents. El curs inclou classes de vela als matins i activitats esportives i de lleure a les tardes i està adreçada a joves de 10 a 17 anys. Les places es limiten a 18 joves el primer i sisè torn i a 8 joves en la resta de torns. A més, Andorra la Vella oferta la Setmana jove de vòlei platja, un curs que combina la pràctica d'aquest esport amb un monitor especialitzat i activitats de lleure, com piscina o tenis taula. El curs, adreçat a joves de 10 a 17 anys, es realitzarà el 25 al 28 de juny i compta amb 20 places. El preu de l'activitat és de 21,25 euros per als residents a Andorra i de 24,65 euros per als no residents. La darrera activitat que presenta la capital és la Setmana jove de parkour, adreçada a joves de 10 a 17 anys, que del 15 al 19 de juliol o bé del 2 al 6 de setembre, podran realitzar un curs d'iniciació al parkour de 9.30 a 12.30 h al Parc Central. L'activitat té un cost de 26,35 euros per als residents a Andorra i de 30,60 euros per als no residents, sent les places limitades a 8 joves per torn.

Finalment, Jordi Olcina, tècnic d'esports del Comú d'Encamp ha presentat la Volta a Andorra a peu, una activitat que es realitza en diferents etapes, amb pernoctació a refugis lliures, i que està dividida en dos torns. El primer, per a joves d'entre 12 i 14 anys, es realitzarà del 8 al 13 de juliol, i el segon, per a joves de 15 a 17 anys, es farà del 22 al 27 de juliol. Els participants realitzaran activitats complementàries, com visites a punts d'interès al llarg de la volta, la redacció d'un diari, un taller de seguretat a la muntanya, o xerrades d'introducció a la muntanya i a la flora i fauna del país. El preu de cada torn per a la Volta a Andorra a peu és de 130 euros per als residents al país i de 225 euros per als no residents. Les places estan limitades a 12 participants per torn.

Les inscripcions a les Setmanes joves s'han de fer als diferents centres esportius o als departaments d'esports de la parròquia de residència.