Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

David Arrabal sorprèn al públic amb la seva darrera obra

L’autor del llibre ‘Sitra Ahra’ ha presentat l’obra aquest vespre a la Biblioteca Comunal d’Encamp
David Arrabal sorprèn al públic amb la seva darrera obra .

David Arrrabal, l’autor del llibre ‘Sitra Ahra’, ha presentat aquest vespre a la Biblioteca Comunal d’Encamp la seva darrera obra. Un llibre que segons ha descrit l’autor pretén mostrar al lector la part negativa de la vida però sense caure en el pessimisme.

El cap de la Biblioteca Comunal d’Encamp, Alfons Codina, ha estat l’encarregat d’inaugurar la presentació i ha assegurat que Arrabal amb les seves obres sempre ha demostrat que escriu molt bé i amb un lèxic molt ric. A més, amb les seves obres “aconsegueix fer tremolar i, fins i tot, fer agafar por al lector”.

L’artista ha explicat que el llibre està format per 12 relats de terror i un ‘bonus track’. Durant la presentació ha llegit un dels relats al públic assistent, i aquests han aprofitat l’ocasió per intercanviar opinions i sensacions amb l’autor. A la presentació també hi ha assistit la cònsol menor del Comú d’Encamp, Ester París.

Durant la presentació, David Arrabal ha assegurat que ja està treballant en altres projectes i ha fet èmfasi amb l’antologia que està preparant especialment per a una associació benèfica del país.