Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Contes eròtics que no han deixat indiferent a ningú

El conte no és un gènere literari només per infants. Existeixen els contes per adults i en llengua catalana en són clars exponents en Quim Monzó i l'Empar Moliner. A la Biblioteca Comunal d'Encamp hem pogut escoltar de la mà de Miquel Torrent, Íngrid Calpe i Salvador Duran, contes d'aquests autors ja clàssics contemporanis, que tracten temes de parella i per tant també de sexe sense embuts.
Contes eròtics que no han deixat indiferent a ningú.

El que més ha agradat  als assistents ha estat descobrir nous talents com Jordi Cantavella o Marta Sabaté, aquesta darrera  guanyadora d'una edició del premi Sant Carles Borromeu. O descobrir, en el cas de Quique Sanfrancisco la seva vessant literària en un conte que ens ha deixat parats, doncs començava parlant de l'estrès i acaba descrivint unes posicions esperpèntiques com si es tractés d'un home orquestra, però tocant altres arts que no les musicals. Un altre dels contes, que deixem a la vostra imaginació i que podeu agafar en préstec a la biblioteca, explica que l'origen de la humanitat en realitat prové tant d'Adam i Eva, com de Darwin.

La gran ovació del vespre se la endut el conte “L'escudella”. Ja sabem que el menjar té molt d'eròtic, però és que la interpretació que feien els tres actors posant-se en el paper dels personatges del conte va ser extraordinària.

En definitiva una quinzena de contes picants amb humor que ens han fet passar una vetllada molt sugeridora.