Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat | Inici de les obres de remodelació de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand

Us informem que en data 11 de febrer s’iniciaran les obres de remodelació de les avingudes de Joan Martí i François Mitterrand en el tram comprès entre la rotonda de Prat de Genil i el número 4 de l'avinguda Joan Martí, i que, a partir del dia 18 de febrer, la circulació de vehicles quedarà totalment restringida en aquest tram.
Remodelació de les avingudes de Joan Martí i François Mitterrand.
Remodelació de les avingudes de Joan Martí i François Mitterrand

A partir del dia 18 de febrer en el sentit ascendent, es podrà arribar fins la rotonda del Prat de Genil, on els vehicles podran dirigir-se cap a la desviació d’Encamp. En el sentit descendent, s’habilitarà un punt de gir per vehicles pesants en front de la plaça dels Arínsols, i s’habilitarà un punt de maniobra per vehicles lleugers a la plaça del Consell. L’accés al carrer René Baulard (escola francesa i Complex Esportiu) es mantindrà. L’accés al carrer Major s’efectuarà des del carrer Sant Miquel. L’entrada de l’aparcament de Sant Miquel es traslladarà a la zona de la rotonda de Prat de Genil. La circulació de vianants es mantindrà durant tota la durada de les obres.

Durant la setmana de l’11 de febrer i fins el proper 17 de febrer el transport escolar, el transport públic i el FUNIBUS no es veuran alterats. Tanmateix, durant la propera setmana el Comú d’Encamp comunicarà totes les afectacions i possibles alteracions referent a les parades de transport.

El Comú agraeix la comprensió dels ciutadans i els informa que els comunicarà periòdicament l’evolució i el seguiment de l’avançament de la reforma, mitjançant la seva pàgina web i xarxes socials, entre d'altres.

Per a qualsevol suggeriment, dubte o necessitat ens podeu contactar per correu a avingudes@encamp.ad o bé trucant al 873 200 demanant pel departament d’Obres Públiques i Urbanisme.

Encamp, 8 de febrer del 2019