Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d’Encamp obre les inscripcions per a les convivències i activitats temàtiques per a infants i joves durant les vacances de Pentecosta

· Les inscripcions es poden realitzar a partir de dimarts 7 de maig a les 10 h del matí, presencialment als centres esportius d’Encamp i el Pas de la Casa o per internet a comuencamp.ad. · La supervivència a la muntanya, un viatge màgic i conèixer els animals en el seu hàbitat natural seran les temàtiques de les activitats a l’Espai Jove, l’Àrea de Jovent i el Llaç d’Animació d’Encamp i el Pas de la Casa
El cartell de les activitats per a infants i joves durant les vacances de Pentecosta a Encamp i el Pas de la Casa..
El cartell de les activitats per a infants i joves durant les vacances de Pentecosta a Encamp i el Pas de la Casa.

El Comú d’Encamp obre demà dimarts 7 de maig, a les 10 h, les inscripcions per a les activitats de Pentecosta 2024 de la parròquia. L’Espai Jove, l’Àrea de Jovent i el Llaç d’Animació d’Encamp i el Pas de la Casa han preparat tot un seguit d’activitats per gaudir d’aquests dies de vacances escolars amb una temàtica concreta per a cada franja d’edat, i ajudar així a les famílies en la conciliació laboral durant aquesta setmana festiva.  

Totes les inscripcions es realitzaran a la recepció del Complex Esportiu d’Encamp i Centre Esportiu del Pas de la Casa o a través del web comunal comuencamp.ad. 

 

Llaç d’Animació d'Encamp (del 21 al 24 de maig) i del Pas de la Casa (del 20 al 24 de maig) 

Des del Departament d’Infància i Joventut s'ha dissenyat una programació plena d'activitats per a aquesta setmana de Pentecosta dirigides als més petits. El servei del Llaç completarà l'oferta de temps lliure i oci per als més menuts de les dues poblacions seguint una sèrie d'activitats dissenyades amb la intenció de treballar els animals dels diferents àmbits naturals del planeta. Cada jornada estarà plena d'aprenentatge sobre els medis naturals i la seva fauna, per tal de conèixer com i on viuen tots els animals, siguin terrestres, voladors o aquàtics.  

Les inscripcions tenen un cost de 77,80 € a Encamp, i 88,90 € al Pas de la Casa, amb un 10% de descompte amb el carnet Piolet o per als usuaris dels serveis; i un 20% de descompte pel segon germà o germana. Les places són limitades i per a més informació es pot trucar al telèfon +376 728 400 o al +376 354 152, així com adreçar un correu electrònic a llac@encamp.ad 

Els horaris del servei són de 8 h a 20 h, i va destinat a infants de 3 a 5 anys. 

 

Un viatge màgic i ple d’enigmes per als inscrits de l’Àrea de Jovent  

La programació de Pentecosta de l’Àrea de Jovent es basa en un viatge màgic al voltant del planeta Terra, coneixent i solucionant els enigmes plantejats al voltant dels 4 elements. La nostra fauna i flora està en perill, i és per això que aprendrem totes les característiques dels 4 elements per poder convertir-nos en autèntics herois del planeta i poder salvar-ho.  

Les inscripcions tenen un cost de 77,80 €, i 88,90 € al Pas de la Casa, amb un 10% de descompte si es disposa del carnet piolet i per als usuaris dels serveis; I un 20% de descompte pel segon germà o germana. Les places són limitades i per a més informació es pot trucar al telèfon +376 834 333 o al +376 672 499, així com adreçar un correu electrònic a areajovent@encamp.ad

Els horaris del servei són de 8 h a 20 h, i va destinat a infants de 6 a 11 anys. 

 

Activitats en plena natura a l’Espai Jove d’Encamp i el Pas de la Casa del 21 al 24 de maig. 

Pel que fa a l’Espai Jove d’Encamp i del Pas de la Casa, els joves de 12 a 17 anys passaran 4 dies a l'Alberg de la Baronia, immersos en una experiència intensiva d'aprenentatge sobre supervivència a la muntanya. Guiats pels monitors i monitores, els joves exploraran tècniques de construcció de refugis, orientació amb mapes, cuina a l'aire lliure i nocions de primers auxilis. A mesura que conqueriran cims i superaran reptes, cultivaran habilitats de lideratge, companyonia i el respecte per la natura. 

Les inscripcions tenen un cost de 77,80 € i 10% de descompte amb el carnet jove. Per a més informació, poden trucar al +376 831 028 o al +376 635 400, així com enviar un correu electrònic a espaijove@encamp.ad. També es podrà obtenir més informació als instagrams: @pijencampjoventut i @espaijoveencamp. 

Serveis relacionats