Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres del nou aparcament de la Terra de la Coma Llarga amb una previsió de 142 places

· Els treballs del nou equipament al centre d’Encamp s’han iniciat aquesta setmana i quedarà enllestit en aproximadament 4 mesos.
Les màquines comencen a treballar en el nou aparcament de la Terra de la Coma Llarga..
Les màquines comencen a treballar en el nou aparcament de la Terra de la Coma Llarga.

El comú d’Encamp comença les obres del nou aparcament de la Terra de la Coma Llarga que compta amb una previsió de 142 places, un cop adjudicades les obres de la infraestructura al desembre, aquesta setmana les màquines han començat els primers treballs de moviments de terres necessaris.  

El Comú d’Encamp va projectar aquest nou aparcament al centre de la parròquia en previsió de la reconversió en habitatges d’aparcaments com el de Terres Primeres o en un futur el de Sant Miquel. En paraules de la consellera d’Infraestructures i Manteniment, Sabrina Grégoire, “una alternativa per no disminuir el nombre de places al centre, tan necessàries pels ciutadans i visitants”.  

El conseller d’Obres Públiques i Urbanisme, Benjamí Rascagnères ha explicat que “amb els treballs de construcció engegats, i de complir-se les previsions, el nou aparcament de la Terra de la Coma Llarga hauria de quedar enllestit en aproximadament 4 mesos, per tant, a principis de juny podria estar en servei”.  

El projecte d’aquest nou equipament inclou també dos punts de recollida d’escombraries, un a l’entrada per la part del carrer de Riu Blanc, i un a l’entrada a tocar de la rotonda de l’antic telecabina, amb dos punts tancats de recollida d’andròmines. En aquest espai s’habilitarà també un nou pipicà, que se sumarà als 11 existents, per donar servei a aquesta zona propera al carrer del Mirador.  

El nou equipament preveu la creació de 300 m2 de zona enjardinada, la plantació de 32 arbres que permetran reduir l’escalfament dels vehicles, i l’ús de l’escorça de pi al terra de la zona enjardinada per limitar les necessitats d’aigua de les zones a regar. 

Serveis relacionats