Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de rehabilitació del Pont de Sant Miquel

A partir del dia 27 de juny el pas de vianants estarà prohibit per poder dur a terme els treballs, i caldrà utilitzar el pas per sobre del pont del carrer de les escoles per creuar el riu.
Pont de Sant Miquel .
Pont de Sant Miquel

Encamp, 21 de juny de 2023.- El comú d'Encamp començarà els treballs de rehabilitació del pont de Sant Miquel, que uneix el parc de Sant Miquel amb el passeig de l'Alguer al centre d'Encamp, per sobre del riu a partir de dimarts 27 de juny.

L'obra consistirà a rehabilitar l'estructura metàl·lica, del pont del paviment de fusta i dels caps ponts del formigó armant per tal de refer el paviment i l'estructura inferior que es troba en mal estat, provocat per les inclemències meteorològiques i per l'acció de llençar sals fundents pel gel.

Els treballs que començaran després de la Festa del Poble i s'allargaran durant unes sis setmanes, sempre i quan les condicions climatològiques ho permetin,  no permetrà el pas de vianants, per tant, serà necessari utilitzar el pas del pont del carrer de les Escoles durant les setmanes que durin els treballs.