Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen els treballs de millora de la canalització de l’aigua potable i de la xarxa elèctrica a la Mosquera

· El trànsit rodat estarà tallat en diferents trams del carrer de les 8 h a les 18 h, entre setmana, i de les 8 h a les 14 h, els dissabtes, del 8 de febrer a l’11 de març · Els treballs es dividiran en 4 fases per afectar el mínim possible als veïns i suposaran un guany en eficiència de la xarxa d'aigua potable
Planificació dels treballs i afectacions de trànsit al c/ de la Mosquera.
Planificació dels treballs i afectacions de trànsit al c/ de la Mosquera

Encamp, 4 de febrer de 2022.- El comú d’Encamp iniciarà dimarts 8 de febrer els treballs per a la reforma de les canalitzacions de l’aigua potable i de la xarxa elèctrica del carrer de la Mosquera, unes obres que implicaran una millor eficiència de la xarxa d'aigua, evitant filtracions i fugues derivades d'una xarxa força antiga. Les obres formen part del pla de millora i embelliment de l’entorn urbà endegat pel comú i la previsió és que es desenvolupin des del 8 de febrer fins a al 5 de març, aproximadament i sempre en funció de les condicions climatològiques.

Els treballs es dividiran en 4 fases corresponents a quatre trams, per disminuir al màxim possible les afectacions. El trànsit rodat estarà tallat en les diferents zones d’actuació i durant el següent horari: de dilluns a divendres de les 8 h a les 18 h i dissabte de les 8 h a les 14 h.

Pel que fa al tram/fase 1, que compren la cruïlla del carrer Cavallers amb la cruïlla del carrer de la Mosquera, els treballs es realitzaran de dimarts 8 de febrer a dissabte 12 de febrer. En el tram/fase 2, davant dels edificis núm. 10 i 12 del carrer de la Mosquera, les obres es desenvoluparan de dilluns 14 de febrer fins a divendres 18 de febrer.

En relació al tram/fase 3, comprés entre l’edifici núm. 9 del carrer de la Mosquera fins al carrer dels Cavallers, s’hi treballarà de dilluns 21 de febrer a dissabte 26 de febrer. Finalment, el tram/fase 4, que va des de l’edifici núm. 9 del carrer de la Mosquera al carrer de Sant Miquel, estarà en obres des de dimarts 1 de març fins a dissabte 5 de març.

Una vegada finalitzin els treballs esmentats, es procedirà a asfaltar de nou el carrer de la Mosquera, així com el carrer de Sant Miquel. Es calcula que la pavimentació es farà a mitjans de març i durant la setmana prèvia s’informarà dels dies i horaris previstos pel que fa al talls de circulació.

Per a qualsevol dubte o aclariment es pot contactar amb el Departament d’Infraestructures i Manteniment trucant al +376 873 200, per correu electrònic a viapublica@encamp.ad o per WhatsApp al +376 643 200.

El comú d’Encamp agraeix la col·laboració i comprensió dels veïns durant el procés de les obres.

­­