Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la campanya de treta de neu

El Comú d’Encamp té a punt l’operatiu amb la finalitat de reduir el màxim el temps la neteja de tots els carrers i aparcaments per garantir la mobilitat durant els mesos més freds.
Comença la campanya de treta de neu.

El Comú d’Encamp ja té a punt l’operatiu de treta de neu amb la finalitat de reduir el màxim el temps la neteja de tots els carrers i aparcaments de la parròquia per poder garantir la mobilitat dels encampadans durant els mesos més freds.

Un any més, el Comú recorda que la treta de neu és una tasca compartida on la conscienciació de la ciutadania és imprescindible per poder garantir el bon veïnatge a la parròquia. En aquest sentit, el titular d’un immoble, comerç, hotel o altre, està obligat a retirar la neu de la seva voravia i dels llosats susceptibles de dificultar el dia a dia.

En aquesta línia, el Comú d’Encamp posarà a disposició dels ciutadans sacs de 25 kg de sal que tindran un import de 3 euros. Els usuaris interessats, podran pagar-los i recollir-los a l’aparcament del Arínsols d’Encamp. Pel que fa al Pas de la Casa, la taxa s’haurà de satisfer a tràmits i la recollida tindrà lloc l’aparcament del Bullidor.

Pel que fa les carreteres i aparcaments, la treta de neu depèn directament del Comú d’Encamp. Només en cas de nevades extremes es contracta un servei extern per garantir, en la mesura del possible, una treta de neu que perjudiqui el mínim possible als ciutadans de la parròquia. Pel que fa al Pas de la Casa, una empresa externa és l’encarregada d’aquest servei de novembre a abril.