Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvi de dates al curs de Primers Socors Cívics en Equip 1 (PSE1)

Finalment el curs es farà entre els caps de setmana del 30 de novembre i el 1 de desembre i del 7 i el 8 de desembre.
Canvi de dates al curs de Primers Socors Cívics en Equip 1 (PSE1).

El curs de Primers Socors Cívics en Equip 1 (PSE1) que s’havia de fer els dies 16 i 17 i 23 i 24 de novembre s’ajorna al cap de setmana del 30 de novembre i el 1 de desembre i el del 7 i 8 de desembre.

El formador del curs, membre de l’Associació Andorrana de Primers Socors, ha marxat a Filipines per donar ajuda a la població davant del tifó que ha patit el país asiàtic.

A partir del dijous 7 de novembre es va obrir el període d’inscripció per al Curs de Primers Socors Cívics en Equip (PSE1) que es farà en horari de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 20.00 els dissabtes, i de 9.00 a 14.00 els diumenges.

El curs de Primers Socors Cívics en Equip (PSE1) permet donar una base de coneixements i competències per actuar davant de primers auxilis i dóna les eines necessàries per poder intervenir en cas d’emergència.

Les inscripcions, obertes a persones d’entre 16 i 35 anys, ja es poden fer al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i tenen un cost de 85€ euros per als residents a Encamp, i de 170 per als no residents a la parròquia. Aquest curs està homologat pel Ministeri de Salut i Benestar del Govern d’Andorra.

 

Cartell del curs.

Fitxa per inscriure's.