Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona participació en els 3r i 4t Correllengua Nacional

Finalitzen tres dies d'activitats on la promoció de la llengua catalana i el foment de l'ús social del català han estat les principals premisses.
Bona participació en els 3r i 4t Correllengua Nacional.

Encamp ha estat l’escenari de les últimes activitats del quart Correllengua Nacional. La directora d’Ensenyament Superior i Recerca, Meritxell Gallo, ha explicat que l'objectiu del Correllengua és 'la promoció de la llengua catalana, el foment de l'ús social del català, i el fet de fer-ho fora de l'àmbit habitual d'aprenentatge' Així doncs, 'lluny de les aules i els llibres, es vol fer gaudir del català a fora, amb activitats a l'aire lliure'.

I és que Encamp i el Pas de la Casa, durant tres dies, han acollit tot un reguitzell d'activitats entorn de la llengua catalana; des de la lliga d'scrabble, passant pel joc del Gran Mapa d'Andorra, que acosta la geografia del país als infants, els jocs tradicionals, com la cursa de sacs, la projecció de la pel·lícula Lego en català, contacontes, el taller de ràdio o el concert de Bremen a l'església de Sant Pere del Pas de la Casa.

En definitiva, bona participació en les dues localitats, que esperen noves edicions per l'any vinent.