Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bon balanç de la temporada dels horts de les Terres Primeres

Els cònsols d'Encamp, Jordi Mas i Jordi Torres, i la consellera de Cultura i Socials, Olga Moreno, han assistit a l’acte de cloenda dels horts de la gent gran, situats a Terres Primeres.
Bon balanç de la temporada dels horts de les Terres Primeres.

El Comú d’Encamp ha revalidat la seva tasca envers els padrins demostrant la voluntat de continuar apostant per un gran ventall d’activitats aptes per a tots els públics. En aquest sentit, aquest dijous s’ha conclòs la temporada dels horts de les Terres Primeres.

A l’acte, que ha tingut lloc als mateixos horts, el cònsol major, Jordi Mas, ha ressaltat la participació de la gent gran de la parròquia en aquesta iniciativa, ja que sense ells aquest projecte no podria tirar endavant. D’altra banda, ha felicitat els padrins per la gran tasca de conreu que han dut a terme durant la temporada, malgrat que el temps no hagi acompanyat.

A més a més, des del Comú s’ha renovat la voluntat de continuar oferint aquesta proposta durant la temporada vinent amb la col·laboració de la Fundació Julià Reig.

La consellera de Cultura i Socials, Olga Moreno, s’ha sumat a les felicitacions del cònsol major, alhora que ha ressaltat l’excel·lent tasca d’arranjament de la terra que van realitzar els banders de Casa Comuna.

Aquesta passada temporada han pogut gaudir d’aquesta activitat lúdica 39 jubilats, en uns terrenys cedits per Maria Moles Pasques de Cal Joan Antoni.

La representant de la Fundació Julià Reig ha excusat la seva absència a l’acte, que ha finalitzat amb un berenar per a tots els assistents.