Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Batalla de danses urbanes a Encamp

L’acte està obert a tots els públics, des dels 5 anys fins a adults, que competiran per categories
Batalla de danses urbanes a Encamp.

La parròquia d’Encamp acull una activitat cultural nombrosa i la dansa n’és un exemple. Tant és així que el pròxim 31 de maig el Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà una batalla de danses urbanes. El ring s’obrirà a les 16 hores quan es realitzaran les inscripcions per, a les 17 hores, procedir a obrir els torns de dansa.

L’acte està obert a tots els públics, des dels 5 anys fins a adults, que competiran per categories. A més, els especialistes en breakdance de totes les edats competiran entre ells. Tots els participants disposen d’inscripció gratuïta excepte els ballarins de les categories d’adults i breakdance que hauran d’abonar 5 euros.

Premis

Els participants més petits podran aconseguir premis com invitacions a cursos de dansa i material esportiu. Els infants de 8 a 11 anys competiran per un torn gratis a les colònies dels cortals, cursos i material. Els joves d’entre 12 i 16 anys, a més, podran guanyar entrades al cinema i vals de compra. Per últim, els adults podran aconseguir 150 euros en metàl·lic i abonaments de piscina a l’estiu, uns premis als quals també podran optar els participants en la categoria de Breakdance.

El jurat,  integrat per Karol Galindo, Bboy Diego i Adam Perez, valorarà l'estil, la força i la presència dels concursants. Els ballarins que ho desitgin poden realitzar les inscripcions des d’aquest dilluns al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp.