Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El comú d’Encamp treu a concurs la gestió del bar restaurant del parc de l’Ossa

· El termini de presentació de les ofertes finalitza el 19 d’octubre a les 10:00 · La nova zona de restauració donarà servei al nou parc amb un total de 230 m2 amb espai de terrassa i pensat per al públic familiar
Simulació de la nova zona de restauració al parc de l'Ossa.
Simulació de la nova zona de restauració al parc de l'Ossa

Encamp, 5 de setembre de 2023.- El comú d’Encamp treu a concurs la gestió del bar restaurant del parc de l’Ossa, en previsió de la seva obertura abans de finalitzar l’any.

Avui dimecres s’ha publicat al BOPA l’edicte amb tota la informació detallada per tal que les persones físiques o jurídiques interessades puguin presentar les ofertes abans de les 10:00 del matí del 19 d’octubre de manera presencial al servei de tràmits del comú d’Encamp que es quan finalitza el termini.

El nou espai de restauració comptarà amb un total de 230 m2, tant interiors com exteriors i espais de treball i emmagatzematge, moblats i amb la part principal de maquinari necessari per a l’explotació i gestió de l’establiment.

El comú d’Encamp ha fixat entre altres requisits un cànon anual mínim de concessió de 12.000 euros i valorarà de les ofertes presentades en primer lloc la proposta de funcionament (55 punts), la millora del cànon o de l’oferta econòmica (35 punts), l’experiència (10 punts)  i les mesures en l’àmbit ambiental i social (5 punts).

L’establiment haurà de comptar amb una oferta gastronòmica variada, adaptada als al·lèrgens i intol·leràncies, adequada al públic infantil i familiar, principalment, tenint en compte que l’establiment es troba a l’interior del parc de l’Ossa i on estaran ubicats els serveis d’Infància i Joventut, entre altres.

El comú requereix que l’horari  mínim d’obertura sigui de les deu del matí a les vuit del vespre, sent aquest horari ampliable, d’acord amb la normativa vigent i l’oferta presentada pel licitador.

Per altra banda, el comú es reservarà el dret de sol·licitar l’obertura a l’establiment en horaris i dies que es desenvolupin esdeveniments d’interès general pel comú assegurant així una millora del servei a la parròquia.

Tota la informació detallada del plec està disponible a la Seu Electrònica del comú d’Encamp, en aquest enllaç.

Serveis relacionats