Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui comença l'Encamp Rock Festival!

T'esperem a les 23 h a la sala de festes del Complex. Si encara no tens la teva entrada solidària, la podràs comprar a partir de les 22.30 hores a la taquilla de la porta d'entrada. No oblidis el teu document d'identitat per acreditar que tens més de 16 anys!
Cartell promocional de l'Encamp Rock Festival.
Cartell promocional de l'Encamp Rock Festival

El Departament de Joventut del Comú ha presentat l’Encamp Rock Festival 2014, una cita musical que tindrà lloc els dies 4 i 5 d’abril.

Els grups musicals que actualment utilitzen els locals d’assaig del Funicamp, acompanyats de bandes amigues de Madrid, monopolitzaran l’escenari de la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural per oferir un cap de setmana únic.

Així, Mordigans obrirà la vetllada a les 23 hores acompanyat de Minors Empires, Punkers 80’s i Dj Maluki en una nit que combinarà el rock més melòdic i festiu. El dissabte, a partir de les 23 hores, serà el torn del metal amb Morth Wyrtha, Nami i Persefone.

L’Encamp Rock Festival s’ha concebut com una cita solidària així que el preu de l’entrada anirà destinada a accions solidàries.

Les entrades estaran disponibles a Morabanc.ad o bé al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp a partir de dijous 20 de març. El preu és de  8 euros per als dos dies.

L'edat mínima és de 16 anys.