Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba a la parròquia d’Encamp la quarta edició del Campionat de Scrabble en català

Les biblioteques d’Encamp i del Pas de la Casa celebren el Dia de les biblioteques amb un Campionat de Scrabble.
Arriba a la parròquia d’Encamp la quarta edició del Campionat de Scrabble en català.

En el marc del Dia internacional de les biblioteques, que es commemora el 24 d’octubre, se celebrarà la quarta edició del Campionat de Scrabble en català, en què pot participar tothom que sigui resident al Principat d’Andorra. A Encamp, el campionat es realitzarà el divendres 23 d’octubre i al Pas de la Casa el divendres 30 d’octubre.

En aquesta edició, que tindrà lloc a les biblioteques comunals, comptarem amb una categoria d’infants fins a 14 anys, que jugaran a partir de les sis de la tarda, i amb una categoria d’adults a partir de 15 anys, que començaran a competir a partir de les vuit del vespre.

La inscripció, que és gratuïta, està limitada a un màxim de 50 participants per vila i categoria i s’ha de formalitzar a les biblioteques comunals.

Pel que fa al reglament, se seguirà el vigent de la Federació Catalana de Scrabble. D’altra banda, segons el nombre de participants que hi hagi inscrits, es jugaran partides contra un, dos o tres oponents.

En relació als premis, que es donaran el mateix dia del campionat, els guanyadors de cada vila de la categoria d’adults s’emportaran un IPAD mini per al primer classificat i un joc d’Scrabble per al segon. Pel que fa als infants, el primer classificat s’emportarà un Ipod i el segon un joc d’Scrabble.

A més, els dies 23 i 24 d’octubre se sortejaran entrades culturals i altres premis sorpresa gràcies a la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra.