Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba a Encamp el I Torneig de Pàdel i Tennis

La data límit d'inscripció és el 15 de juliol a les 13 hores
Arriba a Encamp el I Torneig de Pàdel i Tennis .

El Departament de Joventut i Esports del Comú d'Encamp ha organitzat la primera edició del torneig de tennis i pàdel d'Encamp.

Tots dos tornejos començaran el dilluns 18 de juliol i es jugaran a la zona esportiva de Prada de Moles. Pel que fa al torneig de pàdel hi haurà la modalitat femenina i masculina en lliga de socis i open, i a més, també es jugarà en modalitat mixt sempre que hi hagi un mínim de quatre parelles. I, d'altra banda, el torneig de tenis inclou lliga de socis i open individual i dobles en modalitat femenina i masculina.

Pel que fa als preus, per als socis del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i el Centre Esportiu del Pas de la Casa serà gratuït i per als no socis tindrà un cost de 7 euros que inclourà les pilotes, la llum, una samarreta de regal i un berenar amb festa final amb entrega de premis.

La data límit d'inscripció és el 15 de juliol a les 13 hores i per inscriure's cal anar a la recepció del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.

La normativa de la competició, tant en pàdel com en tennis, especificar que els partits seran a tres sets, i al tercer set, tie-break. Els partits es podran jugar a qualsevol hora del dia i els resultats s'enviaran via whatsapp.