Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous, torna la Nit Blanca a Encamp!

Torna la Nit Blanca d'Encamp, una vetllada que permet a tothom que ho vulgui descobrir els museus i monuments històrics d’una manera original, divertida i envoltada de la màgia de la nocturnitat, en un horari poc habitual, de 21 h a 1 h de la matinada.
Aquest dijous, torna la Nit Blanca a Encamp!.

Enguany el Comú d'Encamp ha dissenyat tres rutes:

- Ruta 1 (itinerari a peu): visita al conjunt medieval i a l’església de Sant Romà de les Bons amb música en viu per part del Quartet de travesseres que ens presentarà un programa amb obres representatives de diferents èpoques i estils, amb la utilització de diferents flautes (flautins, flautes en Do, en Sol i flautes baixes). A tots els visitants se’ls oferirà una copa de cava i coca.

Ruta 2 (itinerari en bus): la sortida d’aquest itinerari es farà en bus des de la plaça dels Arínsols, i es podran visitar el Museu de l’Automòbil, l’església de Santa Eulàlia d’Encamp, el Museu d’Art Sacre, l’església de Sant Marc i Santa Maria (novetat d’enguany) i el Museu de l’Electricitat. El bus recorrerà ininterrompudament el trajecte de 21 h a 1 h, portant els visitants als diferents punts d’aquesta ruta.

- Ruta 3 (itinerari a peu): portes obertes al Museu Etnogràfic Casa Cristo i al Molí del Guillem, amb visita guiada. La sortida de l’itinerari es farà a cada hora en punt des de la plaça dels Arínsols.

 

Totes les activitats de la Nit Blanca són gratuïtes.

 

Per a més informació trucar al Museu Etnogràfic Casa Cristo al (00 376) 833 551